به گزارش شبکه خبری آب ایران به نقل از روابط عمومی شرکت آب منطقهای کهگیلویه و بویراحمد، نماینده مردم شهرستانهای کهگیلویه، بهمیی، چرام و لنده از طرح آبرسانی به لیکک از سد کوثر بازدید و آخرین روند اجرایی آن را پیگیری و بررسی و از تزریق سه هزار میلیارد ریال تجهیزات راهبردی به این طرح در روزهای اخیر خبر داد.
حجت الاسلام والمسلمین سید محمد موحد، نماینده مردم شهرستانهای کهگیلویه، بهمئی، چرام و لنده در مجلس شورای اسلامی، در حاشیه این بازدید اظهار داشت: پیشرفت فیزیکی پروژه قریب به ۹۲ درصد است که از مسئولان شرکت آب منطقهای انتظار میرود برای تکمیل این پروژه همچون گذشته تمام توان خود را انجام دهند تا انشاءالله هر چه سریعتر آب به شهر لیکک برسد.
نماینده مردم شریف شهرستانهای کهگیلویه، بهمئی، چرام و لنده در مجلس شورای اسلامی بیان داشت: از سال ۱۴۰۰ تاکنون بیش از ۱۰۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای این پروژه هزینه شد و در روزهای اخیر الکتروموتورهای ۶۳۰ کیلووات و تجهیزات مکانیکال و الکتریکال در ایستگاههای پمپاژ شماره ۱ و ۲ این طرح آبرسانی با اعتبار ۳۰۰ میلیارد تومان وارد پروژه شد.
وی گفت: طرح آبرسانی به لیکک سالهای زیادی به دلیل معارضات و کمبود اعتبارات راکد و یا به صورت کند در حال فعالیت بود که خوشبختانه در سالهای ۱۴۰۰ تاکنون پیشرفت و تزریق اعتبارات خیلی خوب بوده و تمام سعی و تلاش خودم را انجام دادم تا پروژه به مشکلات اعتباری بر نخورد و در خصوص معارضات در شهرستان بهبهان (ارجان) با توجه به اینکه بافت تاریخی بود و اداره میراث فرهنگی اجازه کار را نمیداد سعی بر رفع این معارضات دو چندان شد.