
به گزارش شبکه خبری آب ایران، به نقل از ایرنا، سیدحسن امامی رضوی، رئیس دبیرخانه شورایعالی سلامت و امنیت غذایی اظهار داشت: سند راهبرد ملی بهبود کیفیت آب آشامیدنی (۱۴۰۵–۱۴۱۰) با هدف ارتقای کیفیت آب شرب کشور تهیه و تدوین شده است.
امامیرضوی افزود: با توجه به اتمام سند قبلی راهبرد ملی بهبود کیفیت آب شرب (۱۳۹۰–۱۴۰۴)، دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی تدوین سند جدید را در دستور کار خود قرار داد.
وی تصریح کرد: این سند با چشمانداز تأمین آب آشامیدنی سالم، پایدار و قابل دسترس برای همه آحاد جامعه و با حفظ کرامت انسانی تهیه و هدف کلی آن پیشگیری از بیماریهای منتسب به آب آشامیدنی و حفظ و ارتقای کیفیت آن است.