پنجشنبه, 8 آذر 1403
مشروح خبر :: ضرورت تقویت همکاری‌های بین بخشی در مدیریت سیلاب/ کاهش خسارت‌های مالی و جانی سیل با برگزاری کارگاه‌های آموزشی

در کارگاه آموزشی «فرآیند مدیریت و کنترل سیلاب» مطرح شد؛

ضرورت تقویت همکاری‌های بین بخشی در مدیریت سیلاب/ کاهش خسارت‌های مالی و جانی سیل با برگزاری کارگاه‌های آموزشی

مدیرکل مدیریت بحران و پدافند غیرعامل شرکت مدیریت منابع آب ایران گفت: نتایج کارگاه آموزشی «فرآیند مدیریت و کنترل سیلاب» می‌تواند به بهبود فرآیند مدیریت فرابخشی سیلاب کمک کرده و از وقوع خسارت‌های جانی و مالی و تخریب زیرساخت‌ها جلوگیری کند.

به گزارش شبکه خبری آب ایران، کارگاه آموزشی «فرآیند مدیریت و کنترل سیلاب» روز سه‌شنبه پنجم دی ماه در مصلای امام خمینی (ره) همزمان با برگزاری دومین نمایشگاه رویداد و مدیریت بحران «ایران قوی ۱۴۰۲» برگزار شد.

هدف از برگزاری این کارگاه تبیین هر چه بیشتر تکالیف و مسئولیت‌های بخش‌های مختلف، وزارتخانه‌ها و سازمان‌های ذیمدخل در مدیریت سیلاب، ارزیابی نقاط ضعف وقوت کارکرد دستگاه‌ها و نیز ارائه راهکارهای بهبود فرآیند مدیریت سیلاب بوده است.

فرآیند مدیریت سیلاب و کنترل آن در وزارت نیرو شامل اقدامات مختلف است؛ از جمله استفاده از مدل‌های پیشرفته پیش‌بینی شرایط آب و هوایی برای برنامه‌ریزی منابع آبی، شناسایی نقاط ضعف و قوت کارکرد بخش‌های مختلف، ارائه راهکارهای عملیاتی برای بهبود فرآیند مدیریت و کنترل سیلاب.

در پایان این کارگاه آموزشی، گزارش جامعی از نتایج کارگاه برای بخش‌های مختلف و سازمان‌ها تبیین شد.

نتایج این کارگاه علمی می‌تواند به بهبود فرآیند مدیریت سیلاب در وزارت نیرو و سایر وزارتخانه‌ها و سازمان‌ها کمک کرده و از وقوع خسارت‌های جانی و مالی و تخریب زیرساخت‌ها جلوگیری کند.

در این کارگاه، نمایندگانی از وزارت نیرو، سازمان مدیریت بحران کشور، سازمان هواشناسی، مراکز علمی و دانشگاهی و سایر سازمان‌ها و وزارتخانه‌ها و مراکز تحقیقاتی حضور داشتند.

سیف‌الله آقابیگی مدیرکل مدیریت بحران و پدافند غیرعامل شرکت مدیریت منابع آب ایران در این کارگاه آموزشی گفت: سیلاب یک رخداد طبیعی است که با توجه به شرایط کشورمان می‌تواند خسارات زیادی به بار آورد.

وی افزود: از همین رو مدیریت و کنترل سیلاب و کارکرد همه دستگاه‌های اجرایی ذیربط می‌تواند از وقوع این خسارات جلوگیری و پیشگیری کند.

آقابیگی، هدف از برگزای این کارگاه را تشریح هر چه بهتر شرایط کشور و مسئولیت دستگاه‌های ذیربط با توجه به فرابخشی بودن مقوله سیلاب خواند و خاطرنشان کرد: ارتقاء نقاط قوت و چرایی نقاط ضعف و ارائه راهکارهای تقویت همکاری‌های بین بخشی برای بهبود این فرآیند از دیگر اهداف کارگاه آموزشی «فرآیند مدیریت و کنترل سیلاب» بوده است.

مدیرکل مدیریت بحران و پدافند غیرعامل شرکت مدیریت منابع آب ایران در پایان خاطرنشان کرد: نتایج این کارگاه قطعاً موجبات بهبود فرآیند مدیریت مشارکتی و همه جانبه سیلاب را فراهم خواهد ساخت.

کد خبر: 70951
  تاریخ خبر : 1402/10/06
 علی پورخیری
 354