پنجشنبه, 9 مهر 1405
مشروح خبر :: برگزاری نشست مدیریت بحران و آمادگی برای مقابله با سیلاب احتمالی در شرکت آب منطقه‌ای کرمان

برگزاری نشست مدیریت بحران و آمادگی برای مقابله با سیلاب احتمالی در شرکت آب منطقه‌ای کرمان

نشست هم‌اندیشی مدیریت بحران و آمادگی برای مقابله با شرایط جوی پیش‌رو و مخاطرات ناشی از پدیده ال‌نینو با حضور مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای کرمان و کارشناسان سازمان هواشناسی برگزار شد.

به گزارش شبکه خبری آب ایران به نقل از روابط عمومی شرکت آب منطقه‌ای کرمان، این جلسه با هدف بررسی وضعیت جوی و برنامه‌ریزی برای مواجهه با بارش‌های شدید و مخاطرات احتمالی برگزار گردید. در ابتدای این نشست، سلاجقه، کارشناس سازمان هواشناسی، به تشریح آخرین تحلیل‌ها و پیش‌بینی‌های جوی پرداخت و جزئیاتی از احتمال وقوع بارش‌های شدید و مخاطرات پیرامون آن را ارائه داد.

در ادامه، مدیرعامل، معاونان و کارشناسان حاضر در جلسه، الزامات لازم برای ارتقای آمادگی در برابر وقوع سیلاب و شرایط اضطراری را مورد بحث و تبادل نظر قرار دادند. در این نشست راهکارهای عملیاتی برای کاهش خسارات احتمالی و مدیریت بحران‌های ناشی از تغییرات جوی بررسی شد.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای کرمان با تأکید بر اهمیت پیش‌بینی و پیشگیری، ضرورت رصد مستمر اطلاعات و هشدارهای هواشناسی را مورد توجه قرار داد.

وی همچنین خواستار افزایش آمادگی همه‌جانبه مجموعه و تقویت هماهنگی‌های بین‌بخشی برای مدیریت مؤثر شرایط احتمالی شد تا ضمن کاهش آسیب‌پذیری تأسیسات آبی، ایمنی مناطق تحت پوشش در برابر مخاطرات جوی تضمین گردد.

کد خبر: 154458
  تاریخ خبر : 1405/07/08
  آخرین به‌روزرسانی : 1405/07/08
 مهران ملامحمدی
 46