یکشنبه, 1 شهریور 1405
مشروح خبر :: رفع تصرف از بستر مسیل و برخورد با ساخت‌وسازهای غیرمجاز در ضلع شمالی شهر بافت

معاون حفاظت و بهره‌برداری شرکت آب منطقه‌ای کرمان خبر داد:

رفع تصرف از بستر مسیل و برخورد با ساخت‌وسازهای غیرمجاز در ضلع شمالی شهر بافت

با دستور دادستان شهرستان بافت، عملیات رفع تصرف از بستر مسیل و برخورد با ساخت‌وسازهای غیرمجاز در ضلع شمالی شهر بافت با همکاری نیروی انتظامی و فرمانداری این شهرستان انجام شد.

به گزارش شبکه خبری آب ایران به نقل از روابط عمومی شرکت آب منطقه‌ای کرمان، الیاس سلاجقه معاون حفاظت و بهره‌برداری این شرکت اظهار داشت: در راستای صیانت از بستر و حریم مجاری آب و جلوگیری از ساخت‌وسازهای غیرمجاز، رفع تصرف از بستر مسیل در ضلع شمالی شهر بافت انجام شد.

وی افزود: در این عملیات، موانع فیزیکی، تصرفات غیرمجاز و انسدادهای ایجادشده در مسیر رودخانه جمع‌آوری و پاکسازی شد و مسیر طبیعی جریان آب بازگشایی گردید و همچنین موانعی که موجب تغییر مسیر طبیعی رودخانه و افزایش خطر وقوع خسارات ناشی از سیلاب می‌شد، شناسایی و رفع شد.

سلاجقه تصریح کرد: این اقدام با هدف احیای حریم قانونی رودخانه، تسهیل عبور جریان آب، کاهش مخاطرات ناشی از سیلاب، حفاظت از انفال و ارتقای ایمنی مناطق پایین‌دست انجام شده و در چارچوب برنامه‌های مستمر شرکت آب منطقه‌ای کرمان برای صیانت از مجاری آبی و پیشگیری از تصرفات غیرمجاز ادامه خواهد داشت.

 

کد خبر: 151711
  تاریخ خبر : 1405/05/31
  آخرین به‌روزرسانی : 1405/05/31
 مهران ملامحمدی
 42