چهارشنبه, 21 مرداد 1405
مشروح خبر :: تأکید مدیرعامل آب منطقه‌ای خراسان شمالی بر اولویت‌بندی طرح‌های مطالعات پایه منابع آب

تأکید مدیرعامل آب منطقه‌ای خراسان شمالی بر اولویت‌بندی طرح‌های مطالعات پایه منابع آب

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای خراسان شمالی، در نشست با کارکنان مدیریت مطالعات پایه منابع آب، داده‌های دقیق و پردازش‌شده را زیربنای مدیریت منابع آب دانست و بر ضرورت اولویت‌بندی طرح‌های مطالعاتی، هماهنگی میان‌بخشی و ایجاد وحدت رویه برای تحقق اهداف کلان این شرکت تأکید کرد.

به گزارش شبکه خبری آب ایران به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی شرکت آب منطقه‌ای خراسان شمالی، طرح‌ها و برنامه‌های مدیریت مطالعات پایه منابع آب خراسان شمالی در نشستی با مدیرعامل این شرکت به منظور بررسی اهمیت پیگیری و اجرا در دستور کار اولویت‌بندی قرار گرفت.

عباس جنگی مرنی، در این نشست اظهار داشت: با توجه به اهمیت زیرساختی مطالعات پایه منابع آب در مدیریت این منابع، به ویژه در مطالعات و اجرای طرح‌های توسعه و نیز حفاظت و بهره‌برداری منابع آب، اولویت بندی طرح‌ها و برنامه‌های این بخش از نظر ضرورت پیگیری و اجرا، ضرورت دارد.

وی با تأکید بر نقش فعالیت این مجموعه، هماهنگی میان بخشی با سایر بخشهای شرکت و وحدت رویه در امور جاری را لازمه تحقق اجرای برنامه‌ها و اهداف شرکت ذکر کرد.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای خراسان شمالی گفت: انجام وظایف و ماموریت‌های شرکت آب منطقه‌ای برای مدیریت منابع آب، بدون اطلاع و پردازش دقیق داده‌های پایه منابع آب، میسر نیست و این مهم، برعهده مدیریت مطالعات پایه منابع آب شرکت است که تاکنون به خوبی انجام شده است.

کد خبر: 151430
  تاریخ خبر : 1405/05/18
  آخرین به‌روزرسانی : 1405/05/18
 مدیر روابط عمومی
 163