به گزارش شبکه خبری آب ایران به نقل از روابط عمومی شرکت آب منطقهای قم، در این بازدید که 17 مرداد 1405 به مناسبت روز خبرنگار صورت گرفت معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی، سردبیر خبرگزاری ایسنا در قم، مدیر روابط عمومی شرکت آب منطقه ای و تعدادی از خبرنگاران حضور داشتند.
علی خلج معاون طرح و توسعه شرکت آب منطقهای قم منابع آبی را اساسیترین نیاز و بنیانی ترین رکن تابآوری جوامع خواند و تأکید کرد: خبرنگاران سهم مهمی درآگاهسازی، بیداری و هشدار به جامعه را دارند، تا آب اصلیترین بخش توسعه را معرفی و اهمیت، حرمت و نگهداری از آن را تبیین کنند.
خلج با بیان اینکه اطلاع رسانی در عرصه آب اهمیتی دوچندان دارد افزود:آب اساسی ترین محور توسعه و بقای جامعه بشری است و برای کشور کم بارشی چون ایران با اقلیمی خشک، آب اساسیترین نیاز، اصلیترین موضوع توسعه و بنیانیترین رکن تابآوری جامعه است.
وی خبرنگاران را یکی از مهمترین ارکان هر جامعهای دانست و گفت: خبرنگاران بهخوبی میتوانند در این عرصه سهمی پررنگ ایفا کنند و در کنار سایر رسالتهایشان، برای پاسداشت حیات انسانی و حرمت نعمتهای الهی نقشی بیبدیل داشته باشند.
معاون طرح و توسعه شرکت آب منطقهای قم با اشاره به اهمیت مسئله مدیریت مشارکتی عنوان نمود: حاکمیت باید مردم را به مشارکت بگیرد، خصوصاً در مسئله آب که در طول تاریخ خود حقآبهبران آن را مدیریت میکردند و حاکمیت نهایتاً نقش تنظیمگر و ناظر را داشت.