دوشنبه, 18 خرداد 1405
مشروح خبر :: برخورد با متخلفان منابع آبی؛ ۲ حلقه چاه غیرمجاز درشهرستان خرم‌آباد مسدود شد

برخورد با متخلفان منابع آبی؛ ۲ حلقه چاه غیرمجاز درشهرستان خرم‌آباد مسدود شد

در ادامه تشدید اقدامات نظارتی و برخورد قاطع با برداشت‌های غیرقانونی، ۲ حلقه چاه غیرمجاز در روستای چهاربرجی بخش بیرانوند پر و مسلوب‌المنفعه شد.

به گزارش شبکه خبری آب ایران به نقل از روابط عمومی شرکت آب منطقه‌ای لرستان، در راستای اجرای مصوبات شورای حفاظت از منابع آب استان و شهرستان خرم‌آباد و با هدف پیشبرد برنامه‌ها و پروژه‌های طرح احیا و تعادل‌بخشی، عملیات انسداد ٢ حلقه چاه‌ غیرمجاز اجرایی شد.

مهرداد محمدی، مدیر امور آب شهرستان خرم آباد در این باره اظهار داشت:در این عملیات که با حضور تیم‌های گشت و بازرسی و همراهی مأموران نیروی انتظامی و بر اساس دستور مقام محترم قضایی به مرحله اجرا درآمد، تعداد ۲ حلقه چاه محفوره غیرمجاز واقع در محدوده روستای چهاربرجی بخش بیرانوند پر و مسلوب‌المنفعه گردید.

مدیر امور آب شهرستان خرم آباد افزود: این اقدام قاطع در جهت صیانت از سفره‌های آب زیرزمینی و جلوگیری از تضییع حقوق قانونی سایر بهره‌برداران صورت گرفته است.

مهرداد محمدی ضمن تأکید بر استمرار این برخوردها اظهار داشت: امور آب شهرستان خرم آباد حفظ منابع آب زیرزمینی را خط قرمز خود دانسته و اعلام می‌دارد که با هرگونه تخلف در حوزه آب‌های سطحی و زیرزمینی بدون هیچ‌گونه اغماضی برخورد قانونی خواهد کرد

کد خبر: 93762
  تاریخ خبر : 1405/02/30
  آخرین به‌روزرسانی : 1405/02/30
 روابط عمومی
 51