دوشنبه, 18 خرداد 1405
مشروح خبر :: بررسی مطالبه حق‌آبه سد ایوشان در نشست مسئولان استانی / پیگیری موضوع از مسیرهای قانونی

بررسی مطالبه حق‌آبه سد ایوشان در نشست مسئولان استانی / پیگیری موضوع از مسیرهای قانونی

در پی طرح مشکلات مربوط به کمبود آب کشاورزی، دام و شرب روستاهای قائدرحمت و مناطق پیرامونی سد ایوشان، جلسه‌ای با حضور مسئولان استانی و محلی برگزار و مقرر شد موضوع از طریق مراجع قانونی و با بررسی‌های فنی پیگیری شود.

به گزارش شبکه خبری آب ایران به نقل از روابط عمومی شرکت آب منطقه‌ای لرستان، جلسه‌ای با موضوع بررسی مطالبه حق‌آبه سد ایوشان با حضور مسئولان استانی، بخشدار زاغه، مدیر امور منابع آب شهرستان خرم‌آباد، رئیس جهاد کشاورزی منطقه قائدرحمت و نمایندگان نیروی انتظامی برگزار شد.

در این نشست، اهالی روستاهای قائدرحمت و روستاهای اطراف سد ایوشان مشکلات ناشی از کمبود آب برای آبیاری زمین‌های کشاورزی، تأمین آب مورد نیاز دام و همچنین آب شرب را مطرح کرده و خواستار پیگیری جدی حق‌آبه خود از سد مذکور شدند.

در ادامه جلسه، موضوع از ابعاد مختلف مورد بحث و بررسی قرار گرفت و با توجه به پیچیدگی‌های حقوقی و فنی مسئله، مقرر شد این مطالبه از طریق مراجع قانونی و با انجام بررسی‌های کارشناسی پیگیری شود.

بر اساس تصمیمات اتخاذشده، مسئولان استانی متعهد شدند ضمن بررسی دقیق ابعاد فنی و قانونی موضوع، نسبت به یافتن راهکاری منصفانه برای مدیریت و تخصیص بهینه آب سد ایوشان اقدام کنند و نتایج بررسی‌ها در اسرع وقت به اطلاع مردم منطقه برسد.

کد خبر: 93583
  تاریخ خبر : 1405/02/26
  آخرین به‌روزرسانی : 1405/02/26
 روابط عمومی
 32