دوشنبه, 18 خرداد 1405
مشروح خبر :: لوله‌گذاری خط انتقال آب از مخزن بوستان جهان‌نما به فردیس آغاز شد

در مسیر تقویت زیرساخت‌های تأمین آب شرب؛

لوله‌گذاری خط انتقال آب از مخزن بوستان جهان‌نما به فردیس آغاز شد

عملیات لوله‌گذاری پروژه خط انتقال آب از مخزن بوستان جهان‌نما به شهر فردیس، در محدوده بستر رودخانه کرج آغاز شد.

به گزارش شبکه خبری آب ایران به نقل از روابط عمومی شرکت آب منطقه‌ای البرز، این پروژه با هدف تقویت شبکه تأمین آب شرب و جبران کمبود آب در برخی مناطق استان در حال اجراست و هم‌اکنون حدود ۱۰۰ متر از عملیات لوله‌گذاری آن پیشرفت داشته است.

محمدرضا عبادی‌نژاد، مدیر دفتر طرح‌های توسعه منابع آبی شرکت آب منطقه‌ای البرز، در این‌باره گفت: این طرح با اعتباری بالغ بر ۲۰۰ میلیارد تومان و در مدت زمان ۲۴ ماه تعریف شده و در صورت تأمین به‌موقع منابع مالی، نقش مؤثری در تأمین کسری آب شرب شهرهای فردیس، گرمدره و بخشی از کرج ایفا خواهد کرد.

وی با اشاره به اهمیت توسعه خطوط انتقال در شرایط تنش آبی افزود: اجرای این پروژه در راستای افزایش پایداری شبکه توزیع، بهبود دسترسی شهروندان به آب شرب باکیفیت و کاهش فشار بر منابع موجود انجام می‌شود.

عبادی‌نژاد همچنین تصریح کرد: نظارت این پروژه بر عهده شرکت مهندسین مشاور بندآب بوده و توسط شرکت مهندسی قالان‌یورد به‌عنوان پیمانکار در حال انجام است و تلاش می‌شود با رعایت الزامات فنی و زیست‌محیطی، پروژه مطابق برنامه زمان‌بندی به بهره‌برداری برسد.

گفتنی است توسعه زیرساخت‌های انتقال آب، از مهم‌ترین راهکارهای مدیریت تنش آبی در استان البرز به شمار می‌رود که در کنار سایر اقدامات، نقش مهمی در تأمین پایدار آب شرب ایفا می‌کند.

کد خبر: 93288
  تاریخ خبر : 1405/02/10
  آخرین به‌روزرسانی : 1405/02/12
 اصلانی
 59