مدیرعامل آب منطقهای فارس خبر داد:

به گزارش شبکه خبری آب ایران به نقل از روابط عمومی شرکت آب منطقهای فارس، سیاوش بدری گفت: با تأیید و تصویب کارگروه آب و کشاورزی، رهاسازی سهم آب بخش کشاورزی شهرستانهای مرودشت، زرقان و خرامه از محل ذخیره سد درودزن آغاز شده است.
رئیس هیئت مدیره آب منطقهای فارس گفت: این اقدام با هدف تأمین آب مورد نیاز کشاورزان منطقه و در راستای صیانت از امنیت غذایی شهروندان، به ویژه در شرایط حساس کنونی در دستور کار قرار گرفته و اجرایی شده است.
وی با بیان اینکه در این مرحله از رهاسازی سهم آب بخش کشاورزی، ۱۰۰ میلیون مترمکعب آب از سد درودزن رهاسازی خواهد شد، گفت: اتخاذ این تصمیم با توجه به بارندگیها و آبگیری مناسب سد درودزن از ابتدای سال آبی جاری (اول مهرماه) تاکنون انجام شده است.
بدری ادامه داد: رهاسازی حقآبه بهاره بخش کشاورزی از محل ذخیره سد درودزن با دبی ۳۰ مترمکعب بر ثانیه و طبق برنامه زمانبندی مصوب انجام خواهد شد.
مدیرعامل آب منطقهای فارس ضمن بیان اینکه اکنون نزدیک ۳۳ درصد حجم مفید مخازن ۱۰ سد در دست بهرهبرداری فارس آبگیری شده است، گفت: حجم میانگین بارندگی استان فارس از ابتدای سال آبی جاری (اول مهرماه) تاکنون به حدود ۳۴۵ میلیمتر رسیده که نسبت به میانگین بلندمدت (۵۷ ساله) مشابه ۱۵ درصد رشد داشته است.
رئیس هیئت مدیره آب منطقهای فارس با بیان اینکه سد درودزن به عنوان یکی از مهمترین سدهای استان محسوب میشود، گفت: هیچ نگرانی در خصوص تأمین آب شرب شهروندان وجود ندارد.