دوشنبه, 18 خرداد 1405
مشروح خبر :: ذخیره ۶۶ درصدی آب سدهای استان کردستان/ افزایش ۱۳ درصدی بارش‌ها در بلندمدت

ذخیره ۶۶ درصدی آب سدهای استان کردستان/ افزایش ۱۳ درصدی بارش‌ها در بلندمدت

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای کردستان از وضعیت مطلوب مخازن سدهای استان خبر داد و گفت: حجم ذخیره آب سدها اکنون به ۶۶ درصد رسیده و این امر سبب شده ۴ سد در استان به صورت کامل پر شوند.

به گزارش شبکه خبری آب ایران به نقل از روابط عمومی شرکت آب منطقه‌ای کردستان، آرش آریانژاد مدیر عامل این شرکت با ابراز خرسندی از شرایط مناسب ذخایر آبی، گفت: در سال آبی جاری تاکنون ۳۵۳ میلی‌متر بارندگی ثبت شده، در حالی‌که این میزان در مدت مشابه سال گذشته ۲۳۸ میلی‌متر بوده است.

وی افزود: آمارها نشان می‌دهد بارش‌های اخیر بیشترین حجم را در شهرستان مریوان با بیش از ۹۰ میلی‌متر و کمترین میزان را در شهرستان قروه با حدود ۴ میلی‌متر به همراه داشته است.

به گفته آریانژاد، مدیریت صحیح منابع و مصارف در کنار بارش‌های مناسب، باعث شده سدهای چراغ‌ویس سقز، سبدلو بانه، گاران و زریوار مریوان، به صورت کامل پرآب شوند؛ در حالی که سال گذشته در همین زمان، ذخیره سدهای استان تنها ۴۴ درصد بود.

وی با تأکید بر ضرورت تداوم مدیریت مصرف آب به‌ویژه در بخش کشاورزی یادآور شد: با وجود بارش‌های مطلوب، رعایت الگوی مصرف برای جلوگیری از کمبود آب در ماه‌های گرم پیش‌رو ضروری است.

 

 

کد خبر: 92579
  تاریخ خبر : 1405/01/05
 زهرا بقولی‌زاده
 63