پنجشنبه, 7 اسفند 1404
مشروح خبر :: برگزاری پنجاهمین رزمایش وزارت نیرو با میزبانی صنعت آب و برق استان کرمان/ آمادگی صنعت آب و برق کشور با برگزاری ۵۰ رزمایش عملیاتی

مدیرکل دفتر مدیریت بحران و پدافند غیرعامل وزارت نیرو خبر داد:

برگزاری پنجاهمین رزمایش وزارت نیرو با میزبانی صنعت آب و برق استان کرمان/ آمادگی صنعت آب و برق کشور با برگزاری ۵۰ رزمایش عملیاتی

مدیرکل دفتر مدیریت بحران و پدافند غیرعامل وزارت نیرو، تاکید کرد: طبق برنامه‌ریزی‌های انجام یافته و تلاش شبانه‌روزی همکاران دفتر مدیریت بحران و پدافند غیرعامل وزارت نیرو و مشارکت جدی همه همکاران صنعت در سطح کشور تاکنون ۴۹ رزمایش با موفقیت برگزار شده است.

به گزارش شبکه خبری آب ایران به نقل از پاون، سیف‌الله آقابیگی با اعلام اینکه پنجاهمین رزمایش تمرینی، آموزشی و عملیاتی وزارت نیرو با میزبانی صنعت آب و برق استان کرمان در تاریخ  ۵ و ۶ اسفند برگزار خواهد شد، افزود: در راستای ارتقاء آمادگی و افزایش توان عملیاتی شرکت‌های صنعت آب و برق کشور در مواجه با حوادث و رخدادهای طبیعی و غیرطبیعی، رزمایش‌های تمرینی، آموزشی و عملیاتی در ۶ منطقه کشور و مشارکت همه شرکت‌های آب منطقه‌ای، برق منطقه‌ای، توزیع نیروی برق، آب و فاضلاب، تولید برق حرارتی و مدیریت تولید برق حرارتی، پژوهشگاه نیرو و شرکت‌های مادر تخصصی ازسوی دفتر مدیریت بحران و پدافند غیرعامل وزارت نیرو در سال جاری برنامه‌ریزی شد.

این رزمایش‌ها در استان‌های زنجان (منطقه شمال غرب)، لرستان (جنوب غرب)، خراسان شمالی (منطقه شمال شرق)، البرز (مرکزی شمال کشور) و فارس (مرکزی جنوب کشور) تاکنون برگزار شده و رزمایش منطقه جنوب شرق کشور با میزبانی استان کرمان و مشارکت عملیاتی استان‌های سیستان و بلوچستان، هرمزگان، خراسان جنوبی از روز سه‌شنبه همین هفته آغاز خواهد شد.

وی با اشاره به تعداد رزمایش‌های برگزار شده از سال ۱۳۹۷ گفت: طبق برنامه‌ریزی‌های انجام یافته و تلاش شبانه‌روزی همکاران دفتر مدیریت بحران و پدافند غیرعامل وزارت نیرو و مشارکت جدی همه همکاران صنعت در سطح کشور تاکنون ۴۹ رزمایش با موفقیت برگزار شده است.

آقابیگی خاطرنشان کرد: دستاورد این رزمایش‌ها در ارتقاء تاب‌آوری، تقویت توان عملیاتی و هماهنگی شرکت‌های زیر مجموعه وزارت نیرو در سطوح مختلف ستادی، عملیاتی و اجرایی، مشخص خواهد شد. برگزاری ۵۰ رزمایش در این سطح را می‌توان به عنوان یک اقدام شاخص، اثرگذار و مفید برای کشور دانست و تداوم این اقدامات در راستای پایداری خدمات و استمرار بخشی به کارکرد قدرتمند صنعت آب و برق در کشور ارزیابی کرد.

مدیرکل دفتر مدیریت بحران و پدافند غیرعامل وزارت نیرو با اشاره به شرایط کشور و دفاع مقدس ۱۲ روزه در مقابل تهاجم گسترده نظامی رژیم غاصب صهیونیستی که با مشارکت، پشتیبانی و حمایت تجهیزاتی، تکنولوژیکی و عملیاتی استکبار جهانی به سرکردگی آمریکا انجام شد، برگزاری رزمایش‌ها و تمرین شرایط واقعی را بخش مهمی از دفاع غیرعامل در مقابل اینگونه تهدیدات عنوان کرده و پایداری خدمات آب و برق در این دوره حساس را از پیامدها و دست آوردهای مهم برگزاری رزمایش‌ها مطرح کرد.

وی ادامه داد: آمادگی به وجود آمده در ایجاد شرایط عادی و تامین آب و برق مورد نیاز جامعه در هرگونه رخداد را مرهون همکاری کلیه استانداری‌های کشور، ارگان‌ها و نهادهای نظامی و انتظامی، شهرداری‌ها، جمعیت هلال احمر و اورژانس کشور در این زمینه است.

مدیرکل دفتر مدیریت و پدافند غیرعامل وزارت نیرو بیان داشت: در جریان جنگ تحمیلی در مناطق مختلف کشور، از جمله تهران، بخش‌های زیادی از تاسیسات آب و برق دچار خسارت جدی شد ولی با انجام اقدامات موثر و به موقع در کوتاه‌ترین زمان شرایط به حالت اول و عادی بازگشت. در نتیجه قطعی گسترده آب و برق به وجود نیامد و نمونه این قبیل اقدامات در حوادث اتفاق افتاده سنوات قبل بی‌شمار است که در مجال این گفت‌وگو نمی‌گنجد.

وی در پایان ضمن تقدیر و تشکر از مقامات ارشد وزارت نیرو و مقامات ملی و استانی کشور در پشتیبانی و حمایت از برگزاری رزمایش‌ها، ابراز امیدواری کرد و گفت: امیدواریم با توسعه و استمرار رزمایش‌های تمرینی، آموزشی و عملیاتی در صنعت آب، برق و آب و فاضلاب کشور، ورزیدگی و آمادگی به حداکثر میزان ارتقاء یابد و قطع به یقین دستاورد این رزمایش‌ها که با برنامه‌ریزی دقیق، هماهنگی و انسجام، روحیه جهادی و ایثار و پشتیبانی مسئولین وزارت نیرو حاصل گردید، می‌تواند به عنوان الگویی موفق در سایر بخش‌های اجرایی کشور نیز مورد استفاده قرار گیرد.

کد خبر: 92407
  تاریخ خبر : 1404/12/05
 معصومه خداوردیان
 92