سه‌شنبه, 19 خرداد 1405
مشروح خبر :: تعویض، نصب، تست و راه‌اندازی شیر ۱۴۰۰ میلیمتر سوله کشاورزی سد کوثر

تعویض، نصب، تست و راه‌اندازی شیر ۱۴۰۰ میلیمتر سوله کشاورزی سد کوثر

مدیر بهره برداری و نگهداری سد کوثر گچساران از تعویض، نصب، تست و راه‌اندازی شیر ۱۴۰۰ میلیمتر سوله کشاورزی سد کوثر بر روی سامانه اصلی و انشعاب فعلی پتروشیمی گچساران خبر داد.

به گزارش شبکه خبری آب ایران به نقل از روابط عمومی شرکت آب منطقه‌ای کهگیلویه و بویراحمد، اکبر خدری مدیر بهره‌برداری و نگهداری سد کوثر گچساران با بیان این خبر اظهار داشت: این مهم در یک عملیات ۱۲ ساعته توسط همکاران فنی سد کوثر انجام گرفت.

وی افزود: این عملیات در شرایط عادی به بازه زمانی ۲۴ تا ۴۸ ساعت شامل خارج کردن شیر قبلی، زنگ زدایی، آماده‌سازی شیر جدید، نصب، تست، کنترل، آب‌اندازی و وارد مدار کردن نیاز داشت که با توان و تجربه و نیز روحیه جهادی همکاران کمتر از ۱۲ ساعت به صورت کامل انجام و تأمین آب کشاورزی و پتروشیمی گچساران بدون کمترین خلل مجددا پایدار شد.

وی، از همه عوامل ستادی، معاونت‌های مرتبط و اثر گذار در فرایند تامین مالی، مجوزهای مربوطه، مناقصه و اجرای این عملیات مهم و نیز پرسنل فنی و مدیریتی سد کوثر اعلام تقدیر کرد.

کد خبر: 92165
  تاریخ خبر : 1404/11/27
  آخرین به‌روزرسانی : 1404/11/27
 مسئول روابط عمومی
 73