چهارشنبه, 22 بهمن 1404
مشروح خبر :: عملیات اجرایی بندهای کنترل سیلاب در راز و جرگلان خراسان شمالی آغاز شد

صنعت آب در چهل و هفتمین بهار انقلاب/۳۲

عملیات اجرایی بندهای کنترل سیلاب در راز و جرگلان خراسان شمالی آغاز شد

همزمان با دهه فجر، کلنگ آغاز عملیات اجرایی احداث بندهای کنترل سیلاب در شهرستان راز و جرگلان از توابع استان خراسان شمالی با حضور استاندار به زمین زده شد.

به گزارش شبکه خبری آب ایران به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی شرکت آب منطقه‌ای خراسان شمالی، عقیل مرتضوی مدیرعامل این شرکت، هدف از اجرای این طرح و ساخت بندهای کنترل سیلاب در راز و جرگلان را کنترل و تاخیر سیلاب‌های ورودی به شهر راز و تغذیه منابع آب زیرزمینی منطقه اعلام کرد.

مرتضوی گفت: برای اجرای این طرح، حدود ۲۴ میلیارد تومان در بودجه سال جاری مصوب شده و مبلغ کل اعتبار مورد نیاز برای اجرای طرح، ۱۹۲ میلیارد تومان برآورد شده است.

وی توضیح داد: مساحت حوضه اصلی محدوده اجرای این بندهای کنترلی سیلاب، حدود ۴۳ کیلومتر مربع و طول حوضه آبریز حدود ۱۴ کیلومتر است.

استان خراسان شمالی جزو مناطق سیل‌خیز کشور بوده و سیلاب‌های مخرب و خسارت بار تابستانی نظیر سیلاب‌های سال ۱۳۸۰ تا ۱۳۸۳ در منطقه راز و جرگلان و همچنین شهرستان گرمه در ورودی جنگل گلستان، در حافظه افکار عمومی ماندگار است.

کد خبر: 92024
  تاریخ خبر : 1404/11/21
  آخرین به‌روزرسانی : 1404/11/21
 مدیر روابط عمومی
 64