یکشنبه, 12 بهمن 1404
مشروح خبر :: تأکید بر تقویت همکاری‌های پژوهشی میان شرکت آب منطقه‌ای و دانشگاه قم

تأکید بر تقویت همکاری‌های پژوهشی میان شرکت آب منطقه‌ای و دانشگاه قم

در نشست مشترک رئیس دانشگاه قم و مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای قم، بر توسعه همکاری‌های علمی، پژوهشی و اجرایی در زمینه مدیریت منابع آب و بهره‌گیری از ظرفیت‌های علمی دانشگاه قم تأکید شد.

به گزارش شبکه خبری آب ایران به نقل از روابط عمومی شرکت آب منطقه‌ای قم، نشست مشترک ریاست دانشگاه قم با مدیرعامل این شرکت روز پنج‌شنبه ۵ بهمن‌ماه ۱۴۰۴ در سالن جلسات شرکت آب منطقه‌ای قم برگزار شد.

در این نشست، محمد احمدی‌جبلی، مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای قم، با تأکید بر ضرورت تعامل میان صنعت آب و مراکز علمی کشور اظهار داشت: در شرایط کنونی، حفاظت و صیانت از منابع آبی در استان و کشور بدون پشتوانه علمی و پژوهشی امکان‌پذیر نیست. با توجه به ظرفیت ارزشمند دانشگاه قم، خواستار همکاری نزدیک‌تر این دانشگاه در حوزه‌های حاکمیتی منابع آب هستیم تا بتوان از توان علمی و پژوهشی اساتید و پژوهشگران آن بهره‌مند شد.

وی افزود: با توجه به وضعیت منابع آبی، صرفه‌جویی در مصرف آب وظیفه‌ای همگانی است. جامعه دانشگاهی از استادان تا دانشجویان باید در فرهنگ‌سازی و اجرای مدیریت بهینه مصرف آب مشارکت فعال داشته باشند. شرکت آب منطقه‌ای قم آماده همکاری کامل با دانشگاه در این زمینه است.

در ادامه، حجت‌الاسلام والمسلمین احمد حسین شریفی، رئیس دانشگاه قم، با اشاره به جایگاه علمی این دانشگاه گفت: دانشگاه قم یکی از مراکز علمی شناخته‌شده در سطح بین‌المللی، کشوری و استانی است که از ظرفیت بالای استادان نخبه و محققان برجسته برخوردار است. اگر امکانات پژوهشی و علمی دانشگاه به‌درستی معرفی و در صنعت مورد استفاده قرار گیرد، می‌تواند به عنوان ظرفیتی فوق‌العاده و اثرگذار در کشور مطرح شود.

وی اعلام کرد: دانشگاه قم با پشتوانه علمی و پژوهشی خود، آمادگی دارد در تمامی حوزه‌ها از جمله صنعت آب و انرژی با نهادها، سازمان‌ها و دستگاه‌های اجرایی همکاری علمی و فناورانه داشته باشد.

کد خبر: 91744
  تاریخ خبر : 1404/11/06
  آخرین به‌روزرسانی : 1404/11/08
 احمد
 16