معاون حفاظت و بهرهبرداری از منابع آب شرکت آب منطقهای هرمزگان خبر داد:

به گزارش شبکه خبری آب ایران به نقل از روابط عمومی شرکت آب منطقهای هرمزگان، در پی بارندگیهای مناسب ناشی از فعالیت سامانه بارشی سودانی در حوضه آبریز رودخانه جگین، حجم قابلتوجهی از سیلاب وارد مخزن این سد شد که در نتیجه آن، سد جگین به آبگیری صددرصدی رسیده است.
محمدامین طبسی، معاون حفاظت و بهرهبرداری از منابع آب شرکت آب منطقهای هرمزگان، با اشاره به حجم بالای سیلاب ورودی به رودخانه جگین اظهار داشت: با توجه به لزوم تخلیه رسوبات همراه سیلاب از طریق دریچههای تحتانی سد، عملیات تخلیه رسوبات بهصورت کنترلشده و مطابق با دستورالعملهای بهرهبرداری انجام شد.
معاون حفاظت و بهرهبرداری از منابع آب شرکت آب منطقهای هرمزگان در پایان تصریح کرد: سد جگین در فاصله ۴۱۰ کیلومتری جنوب شرقی بندرعباس و ۱۱۰ کیلومتری شمال بندر جاسک واقع شده و از نوع بتنی غلطکی (RCC) با طول تاج ۲۵۳ متر و ارتفاع ۷۸ متر از پی و دارای سرریز آزاد برروی بدنه است.
وی خاطرنشان کرد: حجم مخزن این سد در تراز نرمال ۱۹۱ میلیون مترمکعب بوده و هدف از احداث آن، مهار و کنترل سیلابهای فصلی رودخانه جگین، تأمین آب شرب شهرستانهای جاسک و بشاگرد و همچنین تأمین آب کشاورزی اراضی پایین دست سد عنوان شده است.