پنجشنبه, 6 آذر 1404
مشروح خبر :: افزایش ۱۰ برابری توان مالی پژوهش‌های آب با حمایت وزارت نیرو/ عبور از بحران کم‌آبی بدون ظرفیت دانشگاهی ممکن نیست

رئیس موسسه تحقیقات آب مطرح کرد:

افزایش ۱۰ برابری توان مالی پژوهش‌های آب با حمایت وزارت نیرو/ عبور از بحران کم‌آبی بدون ظرفیت دانشگاهی ممکن نیست

رئیس مؤسسه تحقیقات آب در مراسم تکریم و معارفه معاون وزیر نیرو در امور آب و آبفا با تأکید بر ضرورت بهره‌گیری از ظرفیت علمی و دانشگاهی برای عبور از بحران کم‌آبی گفت: حمایت‌های وزارت نیرو موجب جهش ۱۰ برابری توان مالی تحقیقات آب شده است؛ این نتیجه تمرکز مدیران ارشد بر تقویت پژوهش‌های مسئله‌محور در بخش آب است.

به گزارش خبرنگار شبکه خبری آب ایران؛ محمدرضا کاویان‌پور، رئیس موسسه تحقیقات آب، در مراسم تکریم و معارفه معاون وزیر نیرو در امور آب و آبفا با بیان اهمیت موضوع آب در تاریخ ایران و تاثیر آن بر تمدن‌های مختلف، اظهار داشت: تمامی ایرانی‌ها به هنر شناخته می‌شوند، اما من ایرانی‌ها را به مهندسی می‌شناسم. شاهکار مهندسی ایرانی‌ها در مقابله با بحران آب خود را نشان داده است، به‌ویژه در چند دهه اخیر که مسئله خشکسالی به عنوان یک چالش جدی در کشور مطرح شده است.

وی در ادامه افزود: ما اکنون در شرایطی قرار داریم که مجموعه‌ای از آثار بحران‌های چند دهه کاهش منابع آب و خشکسالی را به ارث برده‌ایم و این وضعیت همچنان ادامه دارد. به عنوان فردی که از خارج این مجموعه وارد آن شدم، از اینکه در این دوران سخت در کنار این مجموعه فعالیت کرده‌ام افتخار می‌کنم.

رئیس موسسه تحقیقات آب، با اشاره به اهمیت استفاده از ظرفیت‌های دانشجویی در حل بحران کم‌آبی، گفت: دنیای امروز نیازمند توجه به ظرفیت‌های علمی و دانشگاهی است تا بتواند از مراحل بحرانی عبور کند. وزارت نیرو با حمایت‌های خود توان مالی مؤثر در تحقیقات آب را تا ۱۰ برابر افزایش داد که این جز از توجه و پشتیبانی مدیران ارشد وزارت نیرو نشأت می‌گیرد.

کاویان‌پور همچنین از بازگشایی درهای جدید تحقیقاتی در وزارت نیرو و حمایت از طرح‌های نوین پژوهشی تقدیر کرد و افزود: توسعه فناوری‌های آب و فاضلاب در وزارت نیرو بر اساس نقشه‌راه‌های علمی و پژوهشی از دستاوردهای مهم این مجموعه است.

وی در پایان برای مسئولان جدید وزارت نیرو، به‌ویژه حمیدرضا جانباز که به عنوان معاون جدید آب و آبفا منصوب شده، آرزوی موفقیت و از تلاش‌های علمی و مدیریتی محمد جوان‌بخت در مقابله با بحران آب قدردانی کرد.

کد خبر: 90369
  تاریخ خبر : 1404/09/06
  آخرین به‌روزرسانی : 1404/09/06
 زهرا بقولی‌زاده
 53