شنبه, 10 آبان 1404
مشروح خبر :: الگوی کشت و مصرف بهینه از منابع آبی یک ضرورت است

مدیرعامل آب منطقه‌ای کهگیلویه و بویراحمد:

الگوی کشت و مصرف بهینه از منابع آبی یک ضرورت است

مدیرعامل آب منطقه‌ای کهگیلویه و بویراحمد گفت: کاهش بیش از ۵۰درصدی بارندگی‌های امسال منجر به افت بی‌سابقه سطح آب‌های زیرزمینی، سد‌ها و دبی رودخانه‌ها شد.

به گزارش شبکه خبری آب ایران به نقل از روابط عمومی شرکت آب منطقه‌ای کهگیلویه و بویراحمد، آرش مصلح مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای استان با بیان اینکه سد کوثر با ۷۴ درصد پرشدگی، سد شاه قاسم یک درصدپرشدگی مخزن، سد چمشیر با کمتر از ۶۰۰ میلیون متر مکعب و ۲۵ درصد ظرفیت به پایین‌ترین حد خود در چند سال اخیر رسیده است، گفت: کاهش بارندگی موجب افت سطح ایستایی چاه‌ها از ۸ به ۳ متر و خشک شدن ۸۰ دهنه چشمه شده است.

وی با توجه به کاهش منابع آبی در این استان، افزود؛ الگوی کشت و بهره برداری بهینه از منابع آبی باید در دستور کار قرار گیرد.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد: تعمیرات و مرمت چاه‌ها، هزینه ۳۰۰ میلیارد تومان برای عملیات تعمیرات، مرمت و بازسازی تاسیسات آبی، ساخت مخزن ۲۰ هزار متر مکعبی شهر دهدشت، مخزن ۱۵ هزار متر مکعبی لیکک و مخزن ۱۵ هزار متر مکعبی در یاسوج از مهمترین اقداماتی است که تا کنون برای کاهش تنش آبی انجام شده است.

مصلح اضافه کرد: امسال ۳ هزار میلیارد تومان برای تکمیل سد‌های تنگ سرخ، آبریز، سقاوه و سرپری برای جلوگیری از تنش آبی در سال آینده اختصاص داده شد.

#سد_سرپری #کهگیلویه_و_بویراحمد #سد_کوثر

کد خبر: 83716
  تاریخ خبر : 1404/05/19
  آخرین به‌روزرسانی : 1404/05/20
 مسئول روابط عمومی
 158