
مدیرعامل شرکت آب منطقهای زنجان:

به گزارش شبکه خبری آب ایران به نقل از روابط عمومی شرکت آب منطقهای زنجان، اکبر باقری مدیرعامل شرکت اظهار داشت: هدف اصلی از رهاسازی آب، حفظ باغات زیتون در طارم است ولی آب رهاسازی شده برای مزارع برنج هم استفاده می شود و این موضوع باعث شده تا نسبت به تامین آب باغات زیتون نگرانی داشته باشیم.
وی ادامه داد: موضوع دیگر در خصوص نحوه توزیع آب رهاسازی شده، ایجاد بندهای زودهنگام توسط برخی کشاورزان در مسیر رودخانه است؛ این بندها مانع از آن می شود تا آب به انتهای مسیر و تا محدوده پل گیلوان برسد.
باقری خاطرنشان کرد: روال مناسب این است که ابتدا باید آب رهاسازی شده تا انتهای مسیر برسد و بعد از آن، کشاورزان اقدام به ایجاد بند و هدایت آن به مزارع کنند ولی متاسفانه ایجاد زودهنگام این بندها مانع از رسیدن آب به محدوده پل گیلوان میشود.
وی گفت: در سالهای گذشته نسبت به ایجاد چنین بندهایی ممانعت به عمل میآمد ولی امسال چنین امری را شاهد نبودیم.
مدیرعامل شرکت آب منطقه ای زنجان گفت: با وجود این شرایط، آب رهاسازی شده به بخش اعظم مزارع طارم رسیده و ما در حال مکاتبه و رایزنی برای رهاسازی یک ونیم تا سه میلیون مترمکعب دیگر نیز هستیم.
باقری خاطرنشان کرد: کشاورزان و بهرهبرداران در طارم باید نگاه کلی و کلان نسبت به تامین آب همه بخشها و مناطق در شهرستان داشته باشند و با همکاری و همراهی کمک کنند تا بخشینگری و محلینگری را در این خصوص شاهد نباشیم.
شهرستان طارم که از دیرباز به عنوان قطب کشاورزی استان زنجان با تولید محصول زیتون شناخته میشود در این سالها با چالش جدی کم آبی مواجه شده است.
طارم با بیش از ۲۰ درصد سطح زیرکشت و ۴۰ درصد تولید زیتون، رتبه اول تولید این محصول را در سطح کشور را دارد و بسیاری از تولیدکنندگان برتر زیتون کشور در این شهرستان هستند.
