شنبه, 10 آبان 1404
مشروح خبر :: سنکرون؛ چهارمین واحد بهینه‌سازی‌شده ۹۰ مگاواتی سد و نیروگاه دز

سنکرون؛ چهارمین واحد بهینه‌سازی‌شده ۹۰ مگاواتی سد و نیروگاه دز

مدیرعامل شرکت نصب، تعمیر و نگهداری نیروگاه‌های برق‌آبی خوزستان از سنکرون موفق چهارمین واحد بهینه‌سازی‌شده ۹۰ مگاواتی سد و نیروگاه دز (واحد شماره یک) با شبکه سراسری برق کشور خبر داد.

به گزارش شبکه خبری آب ایران به نقل از شبکه خبری سازمان آب و برق خوزستان، مهران اسدی مدیرعامل شرکت نصب، تعمیر و نگهداری نیروگاه‌های برق‌آبی خوزستان اظهار داشت: با انجام موفقیت‌آمیز آزمایش‌های راه‌اندازی مکانیکی و الکتریکی، واحد شماره یک نیروگاه دز که به‌تازگی بهینه‌سازی شده، با موفقیت به شبکه برق سراسری متصل و وارد مرحله بهره‌برداری آزمایشی شد.

وی با اشاره به اینکه این واحد، چهارمین واحد از مجموع واحدهای نیروگاه دز است که توسط متخصصان داخلی بهینه‌سازی شده، افزود: پیش از این، واحدهای شماره ۴،۳،۲ نیز به همت متخصصان شرکت نصب، تعمیر و نگهداری نیروگاه‌های برق‌آبی خوزستان و با همکاری شرکت تولید و بهره‌برداری سد و نیروگاه دز، شرکت مهندسی مشانیر و معاونت سد و نیروگاه سازمان آب و برق خوزستان با موفقیت بهینه‌سازی شده‌اند.

اسدی تصریح کرد:ظرفیت تولید این واحد بهینه‌سازی‌شده ۹۰ مگاوات است که نسبت به ظرفیت پیشین، حدود ۳۰ درصد افزایش داشته و به این ترتیب مجموعا در نیروگاه اول (۴ واحد ) سد دز ۱۲۰ مگاوات افزایش ظرفیت تولید محقق شده که این ارتقاء، نقش مهمی در بهبود راندمان بهره‌برداری و پایداری شبکه ایفا می‌کند.

مدیرعامل شرکت نصب، تعمیر و نگهداری نیروگاه‌های برق‌آبی خوزستان در پایان با اشاره به شرایط سخت تابستان و افزایش شدید مصرف برق گفت:در وضعیت کنونی که شبکه برق کشور با ناترازی جدی میان تولید و مصرف مواجه است، ورود این واحد به مدار می‌تواند نقش مؤثری در کاهش فشار بر شبکه سراسری، ارتقاء پایداری انرژی و تأمین مطمئن برق ایفا کند. امیدواریم با ادامه روند بهینه‌سازی سایر واحدها، بتوانیم گامی مهم در مسیر تقویت زیرساخت‌های حیاتی برق کشور برداریم.

کد خبر: 83427
  تاریخ خبر : 1404/05/06
  آخرین به‌روزرسانی : 1404/05/06
 ظاهری
 55