شنبه, 10 آبان 1404
مشروح خبر :: رئیس دانشگاه پیام نور با مدیر عامل شرکت آب منطقه ای زنجان دیدار کرد

رئیس دانشگاه پیام نور با مدیر عامل شرکت آب منطقه ای زنجان دیدار کرد

علی محمدی رئیس دانشگاه پیام نور زنجان با اکبر باقری رئیس هیئت مدیره و مدیر عامل شرکت آب منطقه ای استان دیدار و گفتگو کرد.

به گزارش شبکه خبری آب ایران به نقل از روابط عمومی شرکت آب منطقه‌ای زنجان، اکبر باقری مدیرعامل این شرکت با اشاره به خشکسالی‌های پی در پی، افزایش دما و تغییر اقلیم، مصرف نادرست آب و بارش‌های نقطه‌ای اظهار کرد: در صورتی که آبهای کشاورزی قیمت‌گذاری شود، از مصرف بی‌رویه ممانعت خواهد شد.

وی افزود: ضمن اینکه عواید آن در تغذیه مصنوعی، تعادل بخشی، تغییر روش‌های نوین آبیاری و تغییر الگوی کشت تاثیرگذار خواهد بود، از این طریق هم از افت تراز آبی دشت‌ها پیشگیری شده و هم مقدمات جلوگیری از خسارت به آبخوانها فراهم خواهد شد.

باقری همیاری و همراهی دانشگاه در مدیریت منابع آب استان را بسیار مهم و ضروری دانست و افزود: نخستین گام در مدیریت بحران آب، دستیابی به یک تعریف و درک مشترک از مشکل آب میان دولت، دانشگاهیان و مردم است و تا زمانی که این تفاهم ایجاد نشود، راهکاری فراگیر برای مدیریت شرایط کم آبی اتخاذ نخواهد شد.

محمدی رئیس دانشگاه پیام نور زنجان نیز در این دیدار با اعلام آمادگی این دانشگاه برای هرگونه همکاری‌های علمی، پژوهشی و تجهیزاتی با شرکت آب منطقه‌ای زنجان اظهار کرد: دانشگاه پیام نور زنجان برای برگزاری کارگاه‌های آموزشی مورد نیاز شرکت آب منطقه‌ای زنجان و همچنین آموزش روش‌های جدید مدیریت مصرف آب آمادگی دارد.

کد خبر: 83228
  تاریخ خبر : 1404/04/29
  آخرین به‌روزرسانی : 1404/04/31
 کارشناس روابط عمومی
 45