شنبه, 10 آبان 1404
مشروح خبر :: یک کارگاه تولید شن و ماسه در نکا پلمب شد

سرپرست مدیریت منابع آب نکا:

یک کارگاه تولید شن و ماسه در نکا پلمب شد

سرپرست مدیریت منابع آب نکا از پلمب یک واحد کارگاه تولید شن و ماسه در این شهرستان خبر داد و گفت: با پیگیری‌های اداره منابع آب و دستور دادستان فعالیت یک واحد معدنی به دلیل برداشت غیرمجاز مصالح از بستر رودخانه نکارود متوقف شد.

به گزارش شبکه خبری آب ایران به نقل از روابط عمومی شرکت آب منطقه‌ای مازندران، وحید آیینی اظهار کرد: پس از دریافت گزارش‌هایی مبنی بر برداشت غیرمجاز مصالح رودخانه‌ای از رودخانه نکارود در محدوده روستای چمان شهرستان نکا، پیگیری‌های لازم برای بررسی صحت گزارش‌ها صورت گرفت و با محرز شدن تخلف، طبق ضوابط ابتدا تذکرات لازم داده شد و پس از بی‌توجهی به اخطارها، اقدامات قانونی برای برخورد با متخلفان انجام شد.

وی افزود: با ارائه مستندات به دستگاه قضا، دادستان شهرستان دستور پلمب این کارگاه و توقیف ماشین‌آلات را صادر کرد که بر اساس این دستور با همراهی ماموران نیروی انتظامی، کارگاه پلمب و دو دستگاه کامیون نیز توقیف شد.

سرپرست مدیریت منابع آب نکا خاطرنشان کرد: صیانت از حریم و بستر رودخانه‌ها و منابع آبی به طور مستمر در دستور کار ادارات منابع آب و شرکت آب منطقه‌ای قرار دارد و در صورت مشاهده تخلفات مرتبط با منابع آبی طبق مقررات و بر اساس قانون با متخلفان برخورد خواهد شد.

آیینی خاطرنشان کرد: سامانه پیامکی ۳۰۰۰۷۹۱۰۰ شرکت آب منطقه‌ای مازندران همواره آماده دریافت گزارش‌ها، انتقادات و پیشنهادهای مردم در حوزه وظایف و اختیارات این شرکت است و انتظار داریم شهروندان با ارائه گزارش‌های تخلفاتی از این دست در حفاظت از منابع آبی سهیم شوند.

کد خبر: 82842
  تاریخ خبر : 1404/03/21
  آخرین به‌روزرسانی : 1404/03/21
 مدیر روابط عمومی
 70