شنبه, 10 آبان 1404
مشروح خبر :: توقیف یک دستگاه حفاری غیرمجاز برقی در شهرستان کرمانشاه

توقیف یک دستگاه حفاری غیرمجاز برقی در شهرستان کرمانشاه

طی عملیات گشت‌زنی و بازرسی در روستای گراوند از توابع بخش مرکزی شهرستان کرمانشاه، یک دستگاه حفاری غیرمجاز برقی به همراه کلیه ادوات جانبی آن توسط نیروهای یگان حفاظت و نظارت بر بهره‌برداری امور منابع آب شهرستان کرمانشاه شناسایی و توقیف شد. این تجهیزات پس از توقیف به پارکینگ شرکت آب منطقه‌ای منتقل شد.

به گزارش شبکه خبری آب ایران به نقل از روابط عمومی شرکت آب منطقه‌ای کرمانشاه، رحیمی سرپرست امور منابع آب شهرستان کرمانشاه در این خصوص اظهار داشت: گروه‌های گشت و بازرسی با هوشیاری کامل در سطح منطقه فعال هستند و به صورت مستمر اقدام به رصد و مقابله با برداشت‌های غیرمجاز از منابع آب سطحی و زیرزمینی می‌کنند.

وی تأکید کرد: بر اساس قانون توزیع عادلانه آب، نگهداری و استفاده از تجهیزات حفاری بدون مجوز رسمی، تخلف محسوب می‌شود و با متخلفان طبق ضوابط قانونی به‌شدت برخورد خواهد شد.

کد خبر: 82828
  تاریخ خبر : 1404/03/20
  آخرین به‌روزرسانی : 1404/03/21
 مدیر سایت
 60