شنبه, 10 آبان 1404
مشروح خبر :: بازدید کارشناسان بهره‌برداری و پیمانکاران از اتاق‌های چاه کمک‌کانال در روستاهای میناب

بازدید کارشناسان بهره‌برداری و پیمانکاران از اتاق‌های چاه کمک‌کانال در روستاهای میناب

کارشناسان بهره‌برداری امور آب منطقه‌ای به همراه نمایندگان شرکت مکران‌سازه و پیمانکاران از اتاق‌های چاه کمک‌کانال در روستاهای شهوار، سرباران، احمدکلو و حکمی میناب بازدید کردند.

به گزارش شبکه خبری آب ایران به نقل از روابط عمومی شرکت آب منطقه‌ای هرمزگان، در راستای نظارت بر اجرای پروژه‌های آبی و بهبود خدمات رسانی به روستاییان، تیمی متشکل از کارشناسان بهره‌برداری امور آب منطقه‌ای، نمایندگان شرکت مکران‌سازه و پیمانکاران از اتاق‌های چاه کمک‌کانال در روستاهای شهوار، سرباران، احمدکلو و حکمی میناب بازدید کردند.  

این بازدید با هدف بررسی روند اجرای پروژه‌ها، کیفیت ساخت و ساز و رفع مشکلات احتمالی انجام شد. کارشناسان ضمن ارزیابی دقیق، راهکارهای لازم را برای بهینه‌سازی عملکرد این تأسیسات ارائه دادند.  

نمایندگان شرکت مکران‌سازه و پیمانکاران نیز در این بازدید حضور داشتند و تعهد خود را برای تکمیل به موقع پروژه‌ها و رعایت استانداردهای فنی اعلام کردند. این اقدام گامی مؤثر در جهت توسعه زیرساخت‌های آبی منطقه محسوب می‌شود.  

با توجه به اهمیت تأمین آب پایدار برای روستاهای هدف، این بازدیدها به صورت مستمر ادامه خواهد یافت تا از پیشرفت کارها و رفع موانع اطمینان حاصل شود. این پروژه‌ها نقش کلیدی در بهبود معیشت و کشاورزی منطقه خواهند داشت.

کد خبر: 82601
  تاریخ خبر : 1404/03/12
  آخرین به‌روزرسانی : 1404/03/12
 کارشناس روابط عمومی ۲
 225