شنبه, 10 آبان 1404
مشروح خبر :: فراخوان جشنواره عکس و فیلم کوتاه با شعار «سازگاری با کم‌آبی» در استان کرمان

سرپرست مدیریت روابط عمومی شرکت آب منطقه‌ای خبر داد:

فراخوان جشنواره عکس و فیلم کوتاه با شعار «سازگاری با کم‌آبی» در استان کرمان

سرپرست روابط عمومی شرکت آب منطقه‌ای کرمان از برگزاری جشنواره عکس و فیلم کوتاه با شعار «سازگاری با کم‌آبی» ویژه دانش‌آموزان مقطع متوسطه در سطح استان خبر داد.

به گزارش شبکه خبری آب ایران به نقل از روابط عمومی شرکت آب منطقه‌ای کرمان، علی‌اصغر احمدی افزادی سرپرست روابط عمومی شرکت اظهار داشت: در راستای فرهنگ‌سازی و ارتقاء سطح آگاهی دانش‌آموزان درباره بحران کم‌آبی، جشنواره‌ای در دو رشته عکس و فیلم کوتاه (حداکثر یک دقیقه‌ای) با محوریت موضوعات مرتبط با مصرف بهینه آب، برگزار می‌شود.

وی افزود: این جشنواره با محورهایی همچون قهرمانان بی‌ادعای گذشتگانی که آب را گرامی داشته‌اند، یک قطره، یک زندگی؛ تطبیق نیازها با منابع در دسترس، سایه‌بان آبی؛ افراد موفق در زیستِ سازگار با کم‌آبی، و همچنین آینده‌ای روشن با فرهنگ مصرف صحیح آب طراحی شده است.

احمدی افزادی با اشاره به اهمیت مشارکت نسل جوان در حفاظت از منابع آبی اظهار داشت: دانش‌آموزان می‌توانند آثار خود را تا تاریخ ۱۵ شهریور ۱۴۰۴ از طریق سامانه اینترنتی kerman.danab.ir بارگذاری کنند.

???? جوایز جشنواره شامل لوح تقدیر و مبالغ نقدی برای نفرات اول تا سوم در هر رشته خواهد بود:

نفر اول: ۳۰ میلیون ریال

نفر دوم: ۲۰ میلیون ریال

نفر سوم: ۱۰ میلیون ریال

سرپرست روابط عمومی شرکت آب منطقه‌ای کرمان در پایان خاطرنشان کرد: امید است با بهره‌گیری از خلاقیت نوجوانان مستعد استان کرمان، گامی مؤثر در مسیر نهادینه‌سازی فرهنگ مصرف صحیح آب برداشته شود.

کد خبر: 82573
  تاریخ خبر : 1404/03/12
  آخرین به‌روزرسانی : 1404/03/12
 مهران ملامحمدی
 254