شنبه, 10 آبان 1404
مشروح خبر :: زلزله ۵ ریشتری در بخش بلوک جیرفت آسیبی به تأسیسات آبی وارد نکرد

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای کرمان اعلام کرد:

زلزله ۵ ریشتری در بخش بلوک جیرفت آسیبی به تأسیسات آبی وارد نکرد

در پی وقوع زمین لرزه‌ای به بزرگی ۵ ریشتر در منطقه بلوک از توابع شهرستان جیرفت، مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای کرمان گفت: خوشبختانه این زمین‌لرزه هیچ‌گونه آسیبی به تأسیسات آبی وارد نکرده است.

به گزارش شبکه خبری آب ایران به نقل از روابط عمومی شرکت آب منطقه‌ای کرمان، حمید علیدادی سلیمانی مدیرعامل این شرکت با اشاره به وقوع زلزله ۵ ریشتری در منطقه بلوک شهرستان جیرفت اظهار داشت: بر اساس بررسی‌های اولیه و بازدیدهای میدانی کارشناسان فنی مستقر در منطقه، تاکنون گزارشی مبنی بر خسارت و آسیب به تأسیسات آبی، از جمله قنوات و چاه‌های بهره‌برداری در محدوده وقوع زلزله وارد نشده است و تمامی تأسیسات در وضعیت پایدار قرار دارند و آبرسانی در مناطق تحت پوشش بدون هیچ‌گونه اخلالی در حال انجام است.

وی با تأکید بر تداوم رصد و ارزیابی وضعیت تأسیسات افزود: گروه‌های فنی شرکت آب منطقه‌ای کرمان به صورت مستمر وضعیت منابع و زیرساخت‌های آبی منطقه را پایش می‌کنند و در صورت بروز هرگونه مشکل احتمالی، اقدامات لازم به سرعت انجام خواهد شد.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای کرمان در پایان از همکاری دستگاه‌های اجرایی و اطلاع‌رسانی به‌موقع بخشداران و مسئولان محلی تقدیر کرد و از مردم خواست در صورت مشاهده هرگونه آسیب یا اختلال در منابع آب، موضوع را به مدیریت منابع آب شهرستان جیرفت اطلاع دهند.

کد خبر: 82477
  تاریخ خبر : 1404/03/09
 معصومه خداوردیان
 200