شنبه, 10 آبان 1404
مشروح خبر :: تأکید شورای حفاظت از منابع آب شهرستان اهر بر لزوم تغییر الگوی کشت

تأکید شورای حفاظت از منابع آب شهرستان اهر بر لزوم تغییر الگوی کشت

مدیر امور آب اهر از تشکیل اولین جلسه شورای حفاظت از منابع آب در این شهرستان خبر داد و گفت: در این جلسه برای صیانت از منابع آبی و افزایش راندمان کشاورزی بر تغییر الگوی کشت تاکید شد.

به گزارش شبکه خبری آب ایران به نقل از روابط عمومی شرکت آب منطقه‌ای آذربایجان شرقی، وحید حسن‌زاده مدیر امور آب اهر ضمن ارائه آماری از بارش‌های منطقه و آورد رودخانه اهر چای و با توجه به کاهش شدید ورودی سد ستارخان نسبت به میانگین دراز مدت، همراهی بهره‌برداران بخش کشاورزی و شرب برای استفاده بهینه از میزان آب در دسترس درخواست‌ شد.

وی گفت: با توجه به رویکرد شرکت آب منطقه‌ای برای «بهره‌برداری مشارکتی شبکه‌های آبیاری»، بر ایجاد بسترهای لازم توسط ادارات مرتبط برای انتقال مسئولیت بهره‌برداری از کل تأسیسات انتقال و شبکه آبیاری به تشکل‌های آب‌بر در سال آتی تأکید شد.

در ادامه جلسه مرتضی فریان، مسئول بهره‌برداری سد ستارخان گزارشی از منابع و مصارف سد و برنامه آبیاری شبکه آبیاری پایاب سد ارائه نمود.

فرماندار اهر نیز با تأکید بر لزوم تغییر الگوی کشت به محصولات کم آب طلب در شهرستان اهر، خواستار تبدیل کشاورزی سنتی به کشاورزی مدرن و افزایش بهره وری در مصرف آب شد.

صادق احمدی با بیان اینکه شبکه انتقال و توزیع آب شرب شهر اهر دچار فرسودگی شده، از افزایش مصرف آب در بخش شرب انتقاد و دستور تشکیل کمیته پایش و نظارت بر مصرف آب در شهرستان اهر را صادر کرد.

کد خبر: 82406
  تاریخ خبر : 1404/03/01
  آخرین به‌روزرسانی : 1404/03/07
 کاربر روابط عمومی
 41