شنبه, 10 آبان 1404
مشروح خبر :: راه اندازی دومین تشکل آب بران استان یزد

در دشت چاهک رقم خورد:

راه اندازی دومین تشکل آب بران استان یزد

مدیرعامل شرکت سهامی آب منطقه‌ای یزد از راه اندازی دومین تشکل آب بران استان در دشت چاهک خبر داد.

به گزارش شبکه خبری آب ایران به نقل از روابط عمومی شرکت سهامی آب منطقه‌ای یزد، جواد محجوبی مدیرعامل این شرکت در نشست امضای توافق نامه همکاری با تشکل‌های آب‌بران که با حضور نمایندگان سازمان جهاد کشاورزی، منابع طبیعی، تشکل آب بران و خبرگان کشاورزی برگزار شد، گفت: به منظور حفاظت و مدیریت منابع آب زیرزمینی و تعادل‌بخشی طراز آبخوان و باتوجه به قانون برنامه هفتم توسعه دومین تشکل آب بران استان یزد در دشت چاهک شهرستان مروست راه اندازی شد.

وی افزود: بعد از راه‌اندازی تشکل آب بران در دشت بهادران، دومین تشکل در دشت چاهک راه اندازی شد.

محجوبی با بیان اینکه تلاش این تشکل در راستای تعادل‌بخشی سفره آب زیرزمینی دشت چاهک است، افزود: واگذاری منابع آب زیرزمینی به دست جوامع محلی بهترین راه جلوگیری از کاهش آب سفره‌های زیرزمینی است.

وی در پایان هدف از راه‌اندازی تشکل‌های آب بران را تلاش در راستای ایجاد تعادل بین منابع و مصارف آب در راستای کنترل افت آبخوان و جبران طراز منفی آن، استفاده بهینه از منابع آب زیرزمینی و افزایش بهره‌وری آب، کاهش تصدی‌گری دولت در برخی امور به منظور تسریع در روند رسیدگی به درخواست‌ها و نظارت مشترک بر منابع آب دشت مورد نظر و همکاری و تعامل در راستای جلوگیری از تخلفات است.

کد خبر: 80373
  تاریخ خبر : 1403/12/14
  آخرین به‌روزرسانی : 1403/12/14
 روابط عمومی
 151