چهارشنبه, 3 اردیبهشت 1404
مشروح خبر :: بیش از ۸ هزار میلیارد تومان برای حوزه آب و فاضلاب همدان نیاز داریم

صنعت آب در چهل و ششمین بهار انقلاب/۱۸

بیش از ۸ هزار میلیارد تومان برای حوزه آب و فاضلاب همدان نیاز داریم

استاندار همدان گفت: هشت هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان برای آبرسانی و مدیریت منابع آب و فاضلاب به استان همدان نیاز داریم.

به گزارش شبکه خبری آب ایران به نقل از روابط عمومی شرکت آب منطقه‌ای همدان، حمید ملانوری شمسی ۱۵ بهمن‌ماه در آیین افتتاح خط آبرسانی و‌ تصفیه‌خانه آب شهر تویسرکان و آیین بهره‌برداری از پروژه آبرسانی به ۱۶۰ روستای استان که با حضور وزیر نیرو برگزار شد، اظهار کرد: تقارن حضور وزیر نیرو‌ که مسئولیت سقایی ایران را برعهده دارند با میلاد بزرگ‌ترین سقای عالم حضرت ابوالفضل (ع) بسیار پر خیر و برکت خواهد بود.

ملانوری با بیان اینکه اتفاقات خوبی در استان رقم خورده، تصریح کرد: گفتمان دولت وفاق ملی در استان همدان اجرا می‌شود و همکاری خوبی بین دولت، نمایندگان، دستگاه قضا و‌ نماینده ولی‌فقیه در استان وجود دارد و امیدواریم شاهد حل مشکلات استان و‌ کشور باشیم. 

وی با اشاره به تدوین نقشه تحول پیشرفت در استان همدان، توضیح داد: این نقشه به ما کمک می‌کند تا ظرفیت‌ها، چالش‌ها و فرصت‌ها را شناسایی کنیم. 

استاندار همدان با بیان اینکه استان همدان با شش استان مرز مشترک دارد، عنوان کرد: همدان، مرکز منطقه‌ای غرب کشور است و راه‌های ارتباطی خوبی دارد و ظرفیت‌های بسیاری در این استان‌ وجود دارد. 

ملانوری خاطرنشان کرد: این استان، ظرفیت‌های گردشگری بسیاری دارد و می‌تواند یکی از بررگ‌ترین قطب‌ها و مقاصد گردشگری دنیا باشد. 

وی با اشاره به تشکیل ستاد توسعه و پیشرفت استان، بیان کرد: جریان مدیریت استان در راستای سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در این ستاد، تسهیل شده و بسیاری از سرمایه‌گذار علاقمند به فعالیت در استان شدند. 

استاندار همدان پیرامون پروژه‌های آبرسانی استان همدان، گفت: گام دوم پروژه آبرسانی روستایی از مطالبات ما است و‌ امیدواریم وزیر نیرو نگاه ویژه به استان داشته و با پرداخت دیون پیمانکار پروژه، آبرسانی به ۳۳۰ روستا در گام دوم، اجرایی شود. 

ملانوری با بیان اینکه نیازمند هشت هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان برای حوزه آب و فاضلاب به استان همدان هستیم، ادامه داد: سد گرین و سد خرمرود نیازمند اعتبار هستند تا با تکمیل این پروژه، مردم شهرستان‌های تویسرکان و نهاوند از آب شرب پایدار برخوردار شوند. 

وی خاطرنشان کرد: برای حل ناترازی انرژی، تعهدات کاهش مصرف و‌ کم‌ترین خاموشی در بخش کشاورزی و صنعتی را داشتیم و ۵۱ مگاوات برق از انرژی خورشیدی، بهره‌برداری می‌کنیم.

 

کد خبر: 79760
  تاریخ خبر : 1403/11/15
 زهرا بقولی‌زاده
 121