یکشنبه, 28 بهمن 1403
مشروح خبر :: آزادسازی ۳۲ هزار مترمربع از اراضی رودخانه بشار یاسوج

آزادسازی ۳۲ هزار مترمربع از اراضی رودخانه بشار یاسوج

در راستای حفاظت و صیانت از منابع آبی و بر اساس دستور قضایی و با حضور نیروی انتظامی، ۳۲ هزار مترمربع از اراضی رودخانه بشار در محدوده شرف آباد یاسوج، توسط گروه گشت و بازرسی اداره منابع آب شهرستان بویراحمد، رفع تصرف شد.

به گزارش شبکه خبری آب ایران به نقل از روابط عمومی شرکت آب منطقه‌ای کهگیلویه و بویراحمد، فرشید نیکنام رئیس اداره منابع آب شهرستان بویراحمد اظهار داشت: این میزان اراضی آزادشده براساس حکم قضایی صادره از شعبه نهم حقوقی و هشتم تجدیدنظر استان انجام گرفته و بر اساس وظایف ذاتی که این اداره دارد، عملیات رفع تصرف و آزادسازی در مناطق مختلف شهرستان با جدیت دنبال و اجرا خواهد شد.

وی با اشاره به ضرورت همکاری دستگاه‌های اجرایی مرتبط برای جلوگیری از تصرفات غیرمجاز در منابع آبی بیان داشت: لازم است از همکاری و حمایت‌های همیشگی دستگاه قضایی و نیروهای خدوم انتظامی، خاصه یگان امداد شهرستان بویراحمد و کلانتری ۱۲ که همواره باعث دلگرمی ما بوده‌اند، تشکر کنم.

کد خبر: 79450
  تاریخ خبر : 1403/11/02
  آخرین به‌روزرسانی : 1403/11/02
 مسئول روابط عمومی
 53