چهارشنبه, 24 بهمن 1403
مشروح خبر :: صرفه جویی بیش از یک میلیون مترمکعب آب با انجام اقدامات حفاظتی

در 9 ماه گذشته رقم خورد:

صرفه جویی بیش از یک میلیون مترمکعب آب با انجام اقدامات حفاظتی

رئیس اداره منابع آب منطقه شمالی از صرفه جویی بیش از یک میلیون مترمکعب آب طی 9 ماه گذشته در دو شهرستان اردکان و میبد خبر داد.

به گزارش شبکه خبری آب ایران به نقل از روابط عمومی شرکت آب منطقه‌ای یزد، مصطفی وطن خواه رئیس اداره منابع آب منطقه شمالی با اعلام این خبر گفت: در راستای اجرای طرح احیاء و تعادل بخشی سفره‌های آب زیرزمینی تعداد ۱۰ حلقه چاه غیرمجاز در این مدت شناسایی و از این تعداد ۴ حلقه پر شد که این امر صرفه جویی یک میلیون و ۵۵ هزار مترمکعبی آب را در پی داشت.

وی با بیان اینکه ۳۹۴ مورد بازدید و گشت جهت نظارت بر چاه‌ها در دو شهرستان میبد و اردکان انجام شده است، افزود: همچنین ۱۳۹ مورد اخطاریه در موارد مختلف، اخذ ۵۰ مورد نمایندگی دادستانی در خصوص حفاظت از آب‌های زیرزمینی، ۱۶ مورد نظارت بر نغییر محل چاه‌ها، صدور ۵۹ مجوز نظارت بر تعمیر و نصب مجدد منصوبات چاه‌ها و صدور ۱۷ پروانه تغییر محل و حفر چاه‌های کشاورزی و شرب و صنعت، از سایر اقدامات صورت گرفته توسط این اداره است.

رئیس اداره منابع آب منطقه شمالی تصریح کرد: همچنین در ۹ ماه گذشته ۱۷۳ مورد کارشناسی تامین آب واحدهای صنعتی و دامی از محل سفره‌های آب زیرزمینی صورت گرفته است.

وطن خواه به تقاضا و شکایات ارباب رجوع اشاره کرد و گفت: ۲۴۷ تقاضا و شکایت از سوی ارباب رجوع و همشهریان از سامانه ارتباطی ۳۱۰۷۷ و یا به صورت حضوری دریافت شده که تمامی این تقاضا و شکایات بررسی شده است.

رئیس اداره منابع آب منطقه شمالی در پایان افزود: ۹ کنتور هوشمند از ابتدای سالجاری تاکنون بر روی چاه‌های صنعتی و کشاورزی دو شهرستان اردکان و میبد نصب شده است که با احتساب این موارد بیش از ۸۸ درصد از چاه‌های کشاورزی و بیش از ۸۶ درصد از چاه‌های صنعتی این دو شهرستان به کنتور مجهز شده است.

 

کد خبر: 79381
  تاریخ خبر : 1403/10/29
  آخرین به‌روزرسانی : 1403/10/29
 روابط عمومی
 2740