
به گزارش شبکه خبری آب ایران به نقل از روابط عمومی شرکت آب منطقه ای هرمزگان، با حضور محمد آشوری استاندار هرمزگان نشست شورای گفتگوی دولت و فعالین بخش خصوصی در سالن اجتماعات استانداری یرگزار شد.
استاندار هرمزگان با تاکید بر اهمیت حیاتی مسائل مرتبط با حوزه آب، خواستار تشکیل کارگروهی ویژه با حضور کلیه ذینفعان و دستگاههای مرتبط با آب جهت رسیدگی اختصاصی به آن شدند.
محمد امین طبسی معاون حفاظت و بهره برداری منابع آب هرمزگان در این جلسه با هدف جلب همکاری و هم افزایی در راستای مصرف بهینه منابع آب نیز بود اظهار داشت: با توجه به تنش آبی پیش روی استان باید اعتبارات و منابع ویژه به این بخش اختصاص یابد.
وی در ادامه در راستای تشریح وضعیت منابع آبی و هماندیشی برای حفاظت و صیانت از آن به ارائه توضیحاتی در مسائل مربوط به منابع آبی پرداخت.
گفتنی است؛ این جلسه که با دستور کارهای نقطه نظرات فعالین بخش خصوصی در حوزه مسائل مالیاتی و همچنین مدیریت منابع آب در استان هرمزگان برگزار شد.