یکشنبه, 4 آذر 1403
مشروح خبر :: اثربخشی اجرای طرح «داناب» در ارتقاء سواد آبی دانش‌آموزان قابل تحسین است

رئیس جهاد دانشگاهی استان اردبیل:

اثربخشی اجرای طرح «داناب» در ارتقاء سواد آبی دانش‌آموزان قابل تحسین است

رئیس جهاد دانشگاهی استان اردبیل گفت: اثربخشی اجرای طرح «داناب» در ارتقاء سواد آبی دانش‌آموزان متوسطه اول اردبیل قابل تحسین است.

به گزارش شبکه خبری آب ایران به نقل از روابط عمومی شرکت آب منطقه‌ای اردبیل، حسام رسولی رئیس جهاد دانشگاهی استان، در مراسم اختتامیه طرح ملی دانش آموزی نجات آب استان اردبیل که به همراه تجلیل از رابطان، داوران، دبیران و دانش‌آموزان برگزیده در مجتمع آموزشی ورزشی شهید سلیمانی اردبیل برگزار شد، اظهار کرد: طرح «داناب» یا نجات دانش‌آموزی آب با همت شرکت آب منطقه‌ای و همکاری جهاد دانشگاهی و اداره کل آموزش و پرورش استان برگزار شد. این طرح چندین سال هست که در سطح کشور برگزار می‌شود.

وی گفت: طرح «داناب» برای ارتقاء سواد آبی دانش‌آموزان دوره متوسطه اول اجرا می‌شود و در استان ۳۶ هزار دانش‌آموز به صورت غیرمستقیم و ۳۰۸۹ دانش‌آموز به صورت مستقیم در این طرح مشارکت داشتند، از بین آنها ۲۲۰۰ دانش‌آموز به جشنواره طرح ارائه داده‌اند که از بین آنها ۱۲ طرح منتخب و تجلیل شدند.

رسولی افزود: بحران هویت و بحران آب دو بحران اساسی دنیا است و در کشور ما هم دغدغه اصلی مردم و مسئولان است. سرچشمه حل هر دو مساله آموزش و پرورش هست‌.

رئیس جهاد دانشگاهی استان اردبیل ادامه داد: در این طرح ابتدا دوره توجیهی در زمینه وضعیت منابع آب و سیاست‌های الزامی برای معلمان منتخب برگزار شده‌ است و این معلمان نیز دانش و آگاهی لازم را در بین دانش‌آموزان به اشتراک گذاشته‌اند.

وی افزود: نتیجه ارزشیابی طرح از سوی جهاد دانشگاهی نشان می‌دهد که اجرای طرح موفقیت‌آمیز بوده است‌. در زمینه اطلاعات و دانش آب متوسط نمره دانش‌آموزان در پیش  آزمون ۸/۵ از ۲۰ بوده در حالیکه در پس آزمون متوسط نمره دانش‌آموزان به ۱۶/۵ ارتقا پیدا کرده است و در ابعاد نگرشی نیز بهبود قابل توجهی صورت گرفته است.

رسولی بیان کرد: تلاش می‌شود موضوع آب در بین دانش‌آموزان و نسل جدید به یک مسئله و دغدغه تبدیل شود. امیدوار هستیم که دانش‌آموزان عزیز با احساس مسئولیت و باخلاقیت در مدیریت منابع طبیعی از جمله مدیریت منابع حیاتی آب موفق‌تر عمل کنند.‌

رئیس جهاد دانشگاهی اردبیل اظهار کرد: یک محیط طبیعی داریم که خدا ساخته است و یک محیطی داریم که به دست انسان آفریده‌شده است و اندیشه آفریده انسان‌هاست که به آن محیط فرهنگی گفته می‌شود. ضرورت دارد که فرهنگ و محیط انسان ساخته خودش را با محیط طبیعی سازگار کند و از جمله محیط اجتماعی باید خودشان را با آب سازگار سازند و این مفهوم کلیدی است که در این دوره از طرح دنبال می‌شد.

رسولی تأکید کرد: آب از مهمترین نعمت‌های الهی است که باید شکرگذار این نعمت باشیم و شکر عملی این هست که از این نعمت الهی و کمیاب به درستی استفاده کنیم.

کد خبر: 76988
  تاریخ خبر : 1403/08/19
  آخرین به‌روزرسانی : 1403/08/19
  اداره روابط عمومی
 22