به میزبانی خانه همافزایی آب و انرژی خراسانرضوی برگزار شد؛
به گزارش شبکه خبری آب ایران به نقل از روابط عمومی شرکت آب منطقهای خراسان رضوی، ناصر صادقیانپور مدیر دفتر حقوقی شرکت آب منطقهای خراسان رضوی در این نشست گفت: فضای مشارکتی ذینفعان و دولت که در حوزه بهرهبرداری از منابع آب استان رقم خورده است، پیشروترین شکل مدیریت به شمار میرود.
وی افزود: درخصوص استخرهای غیرمجاز، از آنجا که موجب اتلاف بخش قابل توجهی از آب و انرژی میشود، باید مطالبهگری صورت گیرد.
یوسف اختری مدیر امور منابع آب تربتجام، که به نمایندگی از شرکت آب منطقهای در این جلسه شرکت کرده بود گفت: مجموعه اقدامات انجام شده در حوزه حفاظت و بهرهبرداری منابع آب تربت جام از قبیل شناسایی و رفع تخلفات چاههای مجاز، انسداد چاههای غیرمجاز، توقیف دستگاههای غیرمجاز حفاری، نصب کنتورهای هوشمند، راهاندازی و بهرهبرداری از مرکز مانیتورینگ چاهها، رفع تصرفات رودخانهای، مدیریت مشارکتی و آگاهیبخشی به بهرهبرداران با استفاده از ظرفیتهای محیطی و مجازی، موجب شده تا میانگین کسری دراز مدت مخزن دشت تربتجام-فریمان از ۱۴۹٫۱۶ به ۶۴٫۶ میلیون مترمکعب در سال آبی گذشته تقلیل یابد.
هادیزاده نماینده خانه کشاورز و رضازاده نماینده اتاق اصناف کشاورزی استان نیز ضمن انتقاد از بهرهوری پایین در حوزه کشاورزی، در رابطه با خرد شدن بیش از پیش اراضی، بیتوجهی به از بین رفتن خاک و... نکاتی را بیان کردند.