شنبه, 10 آبان 1404
مشروح خبر :: صرفه‌جویی ۳۸ میلیون متر مکعبی کرمانشاه در برداشت آب‌های زیرزمینی با اجرای طرح احیا و تعادل‌بخشی

در جلسه شورای حفاظت منابع آب کرمانشاه مطرح شد؛

صرفه‌جویی ۳۸ میلیون متر مکعبی کرمانشاه در برداشت آب‌های زیرزمینی با اجرای طرح احیا و تعادل‌بخشی

معاون بهره‌برداری شرکت آب منطقه‌ای کرمانشاه در جلسه شورای حفاظت منابع آب کرمانشاه با تأکید بر لزوم حفظ منابع آبی گفت: سال گذشته این شرکت توانست از طریق انسداد چاه‌های غیرمجاز با ۳۸ میلیون متر مکعب صرفه‌جویی، حائز رتبه اول کشوری شود.

به گزارش شبکه خبری آب ایران به نقل از روابط عمومی شرکت آب منطقه‌ای کرمانشاه، جلسه شورای حفاظت از منابع آب و سازگاری با کم آبی شهر کرمانشاه با حضور معاون بهره‌برداری شرکت آب منطقه‌ای، معاون فرمانداری شهرستان کرمانشاه، مقامات قضایی و انتظامی و سایر مسئولان در محل سالن جلسات این شرکت برگزار شد.

در این جلسه مرادی معاون بهره‌برداری شرکت آب منطقه‌ای کرمانشاه ضمن تأکید بر لزوم حفظ منابع آبی اظهار داشت: سال گذشته این شرکت توانست از طریق انسداد چاه‌های غیرمجاز با ۳۸ میلیون متر مکعب صرفه‌جویی، حائز رتبه اول کشوری شود.

مرادی با اشاره به اجرای برنامه مدیریت توامان منابع آب و برق بر لزوم اطلاع رسانی به کشاورزان و صرفه جویی در این بخش تاکید و از مقامات قضایی و انتظامی، فرمانداری و اعضای شورای حفاظت از منابع آب شهرستان در تعامل با مجموعه مدیریت منابع آب شهرستان و رسیدگی قاطع به تخلفات حوزه منابع آب تقدیر و تشکر کرد.

وی در ادامه در خصوص اقدامات مربوط به نصب کنتورهای هوشمند نیز بیان داشت: با نصب ۵۶۰ دستگاه بر روی چاه‌های آب، کاهش تخلفات و صرفه‌جویی بیشتر را شاهد بودیم.

در ادامه خسروی معاون عمرانی فرمانداری کرمانشاه بر لزوم انسداد چاه‌های غیرمجاز و نصب کنتورهای هوشمند و برگزاری مستمر و منظم جلسات شورای حفاظت از منابع آب تاکید کرد.

در پایان جلسه، پس از بحث وتبادل نظر توسط سایر اعضاء، مواردی در خصوص انسداد چاه‌های غیرمجاز و مدیریت توأمان آب و برق و نصب کنتور هوشمند تصویب شد.

کد خبر: 74593
  تاریخ خبر : 1403/04/03
  آخرین به‌روزرسانی : 1403/04/03
 مدیر سایت
 377