یکشنبه, 4 آذر 1403
مشروح خبر :: مصارف آب‌های زیرزمینی باید نسبت به منابع آب‌های سطحی کاهش یابد

Deprecated: strpos(): Passing null to parameter #1 ($haystack) of type string is deprecated in /var/www/vhosts/wrm.ir/httpdocs/includes/TempFns.inc.php on line 1408

Deprecated: strpos(): Passing null to parameter #1 ($haystack) of type string is deprecated in /var/www/vhosts/wrm.ir/httpdocs/includes/TempFns.inc.php on line 1410

Deprecated: strpos(): Passing null to parameter #1 ($haystack) of type string is deprecated in /var/www/vhosts/wrm.ir/httpdocs/includes/TempFns.inc.php on line 1412

Deprecated: DOMElement::setAttribute(): Passing null to parameter #2 ($value) of type string is deprecated in /var/www/vhosts/wrm.ir/httpdocs/includes/TempFns.inc.php on line 1675

معاون حفاظت و بهره برداری حوضه آبریز کرخه و مرزی غرب کشور:

مصارف آب‌های زیرزمینی باید نسبت به منابع آب‌های سطحی کاهش یابد

معاون حفاظت و بهره‌برداری حوضه آبریز کرخه و مرزی غرب کشور گفت: مصارف آب‌های زیرزمینی باید نسبت به منابع آب‌های سطحی کاهش یابد.

به گزارش شبکه خبری آب ایران به نقل از روابط عمومی شرکت آب منطقه‌ای کرمانشاه، جلسه بررسی نحوه اجرای طرح احیا و تعادل‌بخشی منابع آب‌های زیرزمینی حوضه آبریز رودخانه‌های کرخه و مرزی در شرکت آب منطقه‌ای کرمانشاه برگزار شد.

محمدزاده معاون حفاظت و بهره‌برداری حوضه آبریز کرخه و مرزی غرب کشور اظهار داشت: میزان منابع آب تجدیدپذیر در کشور کاهش یافته است به طوری که در گذشته حدود ۲۳۰ میلیارد مترمکعب آب تجدیدپذیر در کشور وجود داشت که این مقدار در حال حاضر کاهش چشمگیری داشته است.

وی گفت: از طرف دیگر میزان مصرف منابع آب زیرزمینی افزایش زیادی داشته است؛ به طوری که ۵۵ درصد مصارف کشور در بخش آب زیرزمینی و ۴۵ درصد نیز در بخش آب‌های سطحی است که باید این مصارف جابه‌جا شود و مصارف آب‌های سطحی نسبت به بخش زیرزمینی افزایش یابد.

معاون حفاظت و بهره‌برداری حوضه آبریز کرخه و مرزی غرب کشور بیان داشت: اهمیت آب‌های زیرزمینی بر هیچ کسی پوشیده نیست و حوضه حفاظت و بهره‌برداری تمام تلاش خود را برای مصرف صحیح منابع آب به کار می‌گیرد.

وی افزود: طرح احیا و تعادل‌بخشی از سالیان قبل آغاز شده که شامل انسداد، نصب کنتور و  اصلاح و تعمیر بوده که سه عامل دیگر نیز به این عوامل اضافه شده که شامل مدیریت توامان آب و برق، تمدید پروانه‌ها و تعیین و تکلیف چاه‌های فاقد پروانه است.

محمدزاده تأکید کرد: پیگیری ۶ عامل اصلی احیا و تعادل‌بخشی از امور مهم است که باید در اولویت قرار گیرد؛ بنابراین باید با تلاش بیشتر این ۶ مورد را به صورت جدی مورد توجه قرار دهیم.

وی در پایان گفت: سامانه‌هایی برای انجام طرح‌های احیا و تعادل‌بخشی منابع آب تعریف شده و جلسات زیادی نیز در این ارتباط برگزار شده و سعی شده تا به نحو احسن مدیران منابع آب شهرستان‌ها به صورت ویژه فعالیت داشته باشند.

کد خبر: 74422
  تاریخ خبر : 1403/03/24
  آخرین به‌روزرسانی : 1403/03/26
 مدیر سایت
 202