به گزارش شبکه خبری آب ایران به نقل از روابط عمومی شرکت آب منطقه ای بوشهر، عبدالطیف عباسینژاد با بیان این مطلب اظهار داشت: کمیته ایمنی و پایداری سدها، با هدف بررسی سازه، تجهیزات هیدرومکانیکال و ابزار دقیق سدهای در حال ساخت و در دست بهرهبرداری است.
وی افزود: اعضای این کمیته شامل متخصصینی از حوزههای مختلف، از جمله زمینشناس، مکانیک، سازه، برق، عمران و دیگر تخصصها و همچنین اعضای حقوقی با پستهای سازمانی مرتبط با تاسیسات آبی است.
معاون حفاظت و بهرهبرداری شرکت آب منطقهای بوشهر عنوان کرد: در نخستین جلسه کمیته ایمنی و پایداری سدهای استان بوشهر، 10 عضو شامل متخصصین و اساتید دانشگاهی که سوابق علمی و اجرایی در پروژه های مختلفی در سطح کشور داشتهاند، معاونین و کارشناسان فنی شرکت آب منطقهای بوشهر و شرکتهای مهندسین مشاور حضور داشتند.
عباسینژاد گفت: رویکرد اصلی این جلسات، بررسی مسائل سازهای، ساختگاه، تجهیزات و مباحث فنی پیرامون سد است تا سازههایی با عمر مفید بالاتر و دوره بهره برداری طولانی تری داشته باشیم.
وی با اشاره به اهمیت سد رییسعلی دلواری در حوزه آبریز حله اظهار کرد: بازدید از این سد بهعنوان یکی از سازههای بزرگِ در حال بهرهبرداری جنوب کشور، چشمانداز وسیعی از شرایط پیشروی تاسیسات آبی به کارشناسان این بخش خواهد داد و این امر به ایجاد شرایط بهتری در فرآیند ساخت و بهرهبرداری از سدها منجر میشود.
معاون حفاظت و بهرهبرداری شرکت آب منطقهای بوشهر عنوان کرد: در این بازدید نقاطی از ترازهای مختلف ارتفاعی سد، تاسیسات هیدرومکانیکال، ابزار دقیق، سازه بدنه سد و اتاق کنترل مورد بررسی قرار گرفت و گزارشی از عملکرد این تجهیزات نیز به کارشناسان عضو کمیته ارائه شد.
عبدالطیف عباسینژاد اظهار کرد: در نشست تخصصی پس از بازدید نیز نظرات اعضای جلسه و کارشناسان جهت بهبود عملکرد سد مطرح شد و مصوباتی در این حوزه به منظور حفاظت از این سازه استراتژیک در طول دوران بهرهبرداری ثبت شد.
وی در پایان تاکید کرد: با انجام بازدید میدانی، گزارشات ارائه شده، بحث و بررسی فنی پیرامون موارد فنی و جمعبندی نظرات کارشناسان، سد رییسعلی دلواری عملکردی قابل قبول در زمینه ساخت و بهرهبرداری دارد و با اجرای پروتکلهای بهرهبرداری از این سد، در آینده نیز با بهترین عملکرد نخلستانهای دشتستان را سیراب خواهد کرد.