دوشنبه, 12 آبان 1404
مشروح خبر :: هشدار آب منطقه‌ای مازندران برای روزهای ۲۸ و ۲۹ اردیبهشت

هشدار آب منطقه‌ای مازندران برای روزهای ۲۸ و ۲۹ اردیبهشت

ستاد مدیریت شرایط اضطراری شرکت آب منطقه‌ای مازندران با توجه به ورود سامانه بارشی به استان و اعلام هشدار سطح نارنجی هواشناسی، نسبت به آبگرفتگی معابر و افزایش حجم آب و سیلابی شدن رودخانه ها هشدار داد.

به گزارش شبکه خبری آب ایران به نقل ا ز روابط عمومی شرکت آب منطقه‌ای مازندران و با توجه به پیش‌بینی‌های سازمان هواشناسی مبنی بر فعالیت سامانه بارشی جدید در کل استان مازندران از بعداز ظهر روز جمعه ۲۸ اردیبهشت تا پایان وقت روز شنبه ۲۹ اردیبهشت و آبگرفتگی معابر، افزایش حجم آب و سیلابی شدن رودخانه‌ها، عدم اسکان درحاشیه رودخانه‌ها مورد تاکید است.

ستاد مدیریت شرایط اضطراری آب منطقه‌ای مازندران اعلام کرد که با توجه به بارندگی‌ در کلیه سطح استان و احتمال بالا آمدن ناگهانی سطح آب رودخانه‌ها تاکید می‌شود که هم‌میهنان و هم‌استانی‌ها در روزهای –جمعه و شنبه- از تردد و اسکان در حاشیه رودخانه‌ها، بستر مسیل‌ها و مناطق مرتفع خودداری کنند.

کد خبر: 73819
  تاریخ خبر : 1403/02/27
  آخرین به‌روزرسانی : 1403/02/29
 مدیر روابط عمومی
 126