به گزارش شبکه خبری آب ایران به نقل از روابط عمومی شرکت آب منطقهای گلستان، در این کارگاه آموزشی، حاجی حسینی، معاون حفاظت و بهرهبرداری شرکت اظهار کرد: توزیع نامتوازن زمانی و مکانی بارندگی، آلودگی منابع آب استان، حفر چاههای غیر مجاز، فقدان منابع آب زیرزمینی در شمال استان از مهمترین چالشها و مسائل منابع آب استان به شمار میرود.
وی در ادامه گفت: در کنار اقدامات فنی و سازهای و همچنین اقدامات کنترلی و حفاظتی که برای حفاظت و صیانت از منابع آب استان صورت میگیرد، فرهنگسازی مدیریت مصرف آب گامی ضروری و مهم برای رسیدن به توسعه پایدار منابع آب در استان به شمار می رود که خوشبختانه طرح دانش آموزی نجات آب با آموزش دانش آموزان و بالا بردن سطح آگاهی و حساسیت بخشی آنان نسبت به منابع آب استان به خوبی این هدف را نشانه گرفته است.
حاجی حسینی در این جلسه اطلاعاتی در رابطه با وضعیت منابع آبی استان گلستان، مصارف آب در بخشهای مختلف استان ، بهرهبرداری از منابع آب استان، وضعیت آب زیرزمینی استان، تبعات اضافه برداشت از منابع آب زیرزمینی، روش های مقابله با اضافه برداشت از منابع آب زیرزمینی، آلودگی منابع آب، آب مجازی، طرح های اجرایی برای دسترسی به توسعه پایدار منابع آب در استان و اهمیت سرمایه اجتماعی در حفظ منابع آب را بیان کرد و گفت: اطلاع رسانی منابع آب از کودکی می تواند ثمرات بسیار مناسبی در صیانت از منابع آبی استان داشته باشد.
سپس مشاور طرح داناب درباره تاریخچه طرح داناب، چگونگی اجرا در سال تحصیلی جاری و برنامه زمانبندی اجرای طرح مطالبی را بیان کرد.
وی افزود: طرح داناب در استان گلستان در 726 مدرسه انجام می شود که 698 معلم رابط آموزش، 92 هزار دانش آموز مقطع متوسطه اول را آموزش می دهند.
در ادامه رییس اداره آموزش دوره اول متوسطه استان ضمن استقبال از اجرای طرح داناب، اعلام کرد: آموزش و پرورش استان در کنار شرکت آب منطقهای برنامههای فرهنگی دانش آموزی نجات آب (داناب) را پیاده خواهد کرد و به همه معلمان رابط اعلام نمود که تمام قوا و ظرفیت را برای آموزش دانش آموزان نسبت به منابع آب استان بکار ببرند.
گفتنی است، این طرح از اسفند ماه آغاز و تا پایان سال تحصیلی ادامه خواهد داشت.