به گزارش شبکه خبری آب ایران به نقل از روابط عمومی شرکت آب منطقهای بوشهر، علی محمدی گفت: رخداد سیلاب یکی از خسارت بار ترین حوادث غیرمترقبه جهان است و سالانه میلیاردها تومان از زیرساخت های کشور بر اثر این حادثه طبیعی از بین می رود.
محمدی اظهار کرد: با توجه به قرارگیری استان بوشهر در دامنه و دشت های متصل به رشته کوه زاگرس و انتهای سه حوضه آبریز، همواره خطر وقوع سیلاب در این استان وجود دارد.
وی عنوان کرد: این شرایط در کنار تغییر رژیم بارندگی که موجب افزایش شدت و کاهش زمان بارش باران شده است، ضرورت ایجاد ساز و کاری مناسب با ریسک های موجود را دو چندان می نماید.
مدیرعامل شرکت آب منطقهای بوشهر با اشاره به تشکیل کمیته استانی کنترل آبهای سطحی گفت: براساس قوانین و دستورالعمل ها، دستگاه های اجرایی وظایفی ذاتی در برابر سیلاب دارند که در این کمیته هماهنگی، جلوگیری از موازی کاری و ایجاد نتایج مطلوب به عنوان راهبرد اصلی دنبال میشود.
محمدی خاطرنشان کرد: همچنین یکی از رویکردهای مدیریت ریسک در مواجهه با سیلاب، افزایش تابآوری در کنار پاد سیلسازی و کنترل سیلاب است که تلفیق راهکارهای مذکور، استفاده بهینه از روانابها و کاهش خسارتهای سیلاب را به همراه خواهد داشت.
در پایان این نشست، احکام مدیران دستگاههای اجرایی عضو کمیته ابلاغ شد و مدیرعامل شرکت آب منطقهای بوشهر به عناون رئیس کمیته استانی کنترل آبهای سطحی (سیلاب)، مدیرکل بحران استانداری بوشهر به عنوان عضو ناظر و مدیران کل دفتر فنی استانداری، دفتر شهری و شوراهای استانداری، دفتر روستایی و شوراهای استانداری، راهداری، راه و شهرسازی، هواشناسی و منابع طبیعی و آبخیزداری استان بوشهر به عنوان اعضای کمیته ابلاغ شد.