معاون مجامع، توسعه مدیریت و پشتیبانی شرکت مدیریت منابع آب تأکید کرد:
به گزارش خبرنگار شبکه خبری آب ایران، مهدی دانشگر معاون مجامع، توسعه مدیریت و پشتیبانی شرکت مدیریت منابع آب ایران در بیست و هفتمین همایش ارائه دستاوردهای پژوهشی با محوریت کاربرد هوش مصنوعی در منابع آب که عصر امروز در شرکت مدیریت منابع آب ایران برگزار شد، اظهار کرد: هفته پژوهش فرصت مغتنمی است که توجه بیش از پیش به مقوله کار با نگاه علمی داشته باشیم و در چگونگی تصمیمات در راهبری صنعت آب کشور و به طور خاص در مدیریت منابع آب از آن بهره بگیریم.
وی افزود: هفته پژوهش یادآور این است که در به کارگیری علم و دانش تلاش بیشتری داشته باشیم و در جلسهای که توسط مقام عالی وزارت با نخبگان و اساتید برگزار شد، گلایهای از سمت جامعه علمی مطرح شد مبنی بر اینکه دانشگاه و صنعت مشارکت جدی با یکدیگر ندارند و راهکارهایی نیز در این خصوص پیشنهاد شد اما گاهاً بعضی از این راهکارها تعریف عملیاتی ندارد.
دانشگر خاطرنشان کرد: هفته پژوهش میتواند نقطه عطفی برای توجه بیش از پیش به تلفیق علم و صنعت برای حل مشکلات باشد.
وی افزود: سرعت پیشرفت علم در دنیا به قدری زیاد است که اگر کسی با این سرعت همگام نشود از تکنولوژی عقب میماند؛ همچنین موضوع انتقال اطلاعات و فضای مجازی نیز از جمله نکات مهمی است که باید به آن توجه کرد.
معاون مجامع، توسعه مدیریت و پشتیبانی شرکت مدیریت منابع آب ایران با بیان راهکارهای موثر در مدیریت منابع آب گفت: یکی از راهکارهای جدی در مدیریت منابع آب این است که تجربیات خوب دنیا در موضوع پژوهش را در فعالیتهای خود به کار ببندیم.
وی با اشاره به شرایط بحرانی آب در کشور بیان داشت: پس از ۵۳ سال امسال سومین سال خشکسالی را میگذرانیم؛ فرسودگی شبکه، عدم بارش در کشور و مسائلی از این دست شرایط را به قدری سخت کرده که حتماً باید علم و تکنولوژی روز در کنار یکدیگر قرار گیرد و باید بتوانیم بر روی دانش بومی کشور حساب باز کنیم.
دانشگر اظهار کرد: به عنوان یک ابلاغ و تکلیف به همه فعالان حوزه آب میگویم که حتماً باید به موضوعات پژوهشی بیش از گذشته توجه کنند و پژوهشها علاوه بر بعد منطقهای، بعد ملی نیز داشته باشد تا همه شرکتها بتوانند از نتایج آن بهره ببرند و اعتبارات لازم نیز به این طرحها تخصیص یابد.
وی با بیان اینکه شرایط فعلی کشور به نحوی است که باید بیش از گذشته منابع آبی مدیریت شود، خاطرنشان کرد: منابع آبی کشور به عنوان یک زیرساخت بسیار مهم مطرح میشود و این مهم، حتماً باید با پشتوانه منابع علمی به جلو هدایت شود.