یکشنبه, 11 آبان 1404
مشروح خبر :: حضور مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای کهکیلویه و بویراحمد در میز خدمت نمازجمعه شهر لیکک

حضور مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای کهکیلویه و بویراحمد در میز خدمت نمازجمعه شهر لیکک

مدیرعامل شرکت آب منطقه ای کهگیلویه و بویراحمد با حضور در مراسم نماز جمعه شهر لیکک، ضمن سخنرانی در بین خطبه‌ها، در میز خدمت اداره منابع آب شهرستان بهمئی شرکت کرد و به درخواست‌ها و سؤالات مراجعه کنندگان پاسخ داد.

به گزارش شبکه خبری آب ایران به نقل از روابط عمومی شرکت آب منطقه‌ای کهگیلویه و بویراحمد، آرش مصلح مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای کهگیلویه و بویراحمد، ضمن ابراز خرسندی از پیشرفت فیزیکی طرح آبرسانی به لیکک از سد کوثر، درصد پیشرفت فیزیکی آن را ۷۳ درصد اعلام و گفت: ظرف یازده سال، این طرح حدود ۳۵ درصد پیشرفت فیزیکی داشته ولی از ابتدای سال ۱۴۰۱تا به حال حدود ۳۸درصد پیشرفت فیزیکی داشته و میزان هزینه کرد آن تاکنون، حدود ۱۵۰۰میلیارد تومان است.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای کهگیلویه و بویراحمد، اظهار داشت: در حال حاضر هفت پیمانکار، در این پروژه در حال فعالیت هستند و اگر موانع و معارضات گذشته (ظرف دوسال اخیر) و مشکلات و معرضات احتمالی و پیش رو اجازه دهند، ظرف چهار پنج ماه آینده به بهره برداری می‌رسد.

وی با اشاره به اینکه ارزش ریالی هر درصد پیشرفت فیزیکی این پروژه، حدود بیست میلیارد تومان است، گفت: در صورت بهره‌برداری از این طرح با توجه به اینکه میزان سه میلیون مترمکعب از آب آن به بخش صنعت اختصاص داده خواهد شد، بیش از ۳۰۰طرح صنعتی راه اندازی می‌شود که به تبع آن، درصد زیادی از مردم شهرستان بهمئی مشغول بکار خواهند شد و باعث کاهش بیکاری در این منطقه می‌شود.

مصلح افزود: در حال حاضر، پیمانکاران فعالیت خود را در ساخت ایستگاه پمپاژ شماره یک و دو، ساختمان کلر زنی خط لوله فرعی از مخزن ۱۵۰۰۰متر مکعبی به سمت شهر لیکک (حدود چهار و نیم) کیلومتر و از روستای آهنگران بهبهان به سمت شهرک ولیعصر (حدود ۷ و نیم) کیلومتر و همچنین حصارکشی اطراف مخزن ۱۵۰۰۰مترمکعبی و… ادامه می‌دهند.

کد خبر: 69382
  تاریخ خبر : 1402/08/05
  آخرین به‌روزرسانی : 1402/08/06
 مسئول روابط عمومی
 251