شنبه, 10 آبان 1404
مشروح خبر :: تست دریچه های سرریز سد مسجدسلیمان با موفقیت انجام شد

تست دریچه های سرریز سد مسجدسلیمان با موفقیت انجام شد

مدیر عامل سد و نیروگاه سد مسجدسلیمان از موفقیت آمیز بودن تست دریچه های سرریز سد مسجدسلیمان خبر داد.

به گزارش شبکه خبری آب ایران به نقل از روابط عمومی سد و نیروگاه مسجدسلیمان، افشین قلی‌پور مدیرعامل سد و نیروگاه مسجدسلیمان ضمن اعلام این خبر گفت: جهت بالا بردن سطح آمادگی و مقابله با سیلاب های احتمالی، دریچه‌های سریز سد مسجدسلیمان به میزان دو درصد باز و بسته شدند.

 وی در ادامه گفت: تا حد امکان آب ورودی به مخزن از طریق تونل‌های  ورودی به نیروگاه و تولید انرژی خارج می‌شود اما به‌دلیل جریانی بودن سد مسجدسلیمان  و عدم امکان نگهداری و ذخیره آب، آماده نگه داشتن دریچه های سرریز از اهمیت بالایی برخوردار می‌باشد.

وی خاطرنشان کرد که: حجم دریاچه سد مسجدسلیمان ۲۶۰ میلیون متر مکعب و دریچه‌های سرریز سد مسجدسلیمان از نوع قطاعی و بزرگترین دریچه از نوع خود در خاور میانه می‌باشد  و در صورت لزوم قابلیت تخلیه با دبی ۲۱ هزار و ۷۰۰ متر مکعب بر ثانیه را دارد.

کد خبر: 69128
  تاریخ خبر : 1402/07/25
  آخرین به‌روزرسانی : 1402/07/25
 ظاهری
 329