به گزارش شبکه خبری آب ایران به نقل ازروابط عمومی شرکت آب منطقه ای لرستان، در ابتدای جلسه مدیرعامل شرکت با قرائت دستوالعمل کنترل سیلاب برای اعضا، اظهار داشت: در مقطع کنونی با توجه به شروع فصل بارش و احتمال سیلاب، نیاز است کمیته استانی راهبری کنترل سیل هر دو ماه بکبار بصورت منظم برگزار شود و منابع و امکانات مورد نیاز برای لایروبی اضطراری در مواقع خطر شناسایی شود و راهکارهای مناسب برای برون رفت از شرایط بحرانی اتخاذشود.
در ادامه آقابیگی مدیرکل دفتر هماهنگی مدیریت بحران و پدافند غیرعامل شرکت مدیریت منابع آب بیان داشت: نگاه پیشگیرانه و کاهش خطر و آمادگی از مهمترین عوامل کاهش ریسک میباشد.
وی گفت: نکته قابل تامل این است که در طرحهای اولویت دار، دستگاه های اجرایی باید با هم مشارکت داشته باشند و لازم است برنامههای اجرایی اقدامات کنترل سیلاب توسط استانها در قالب برش استانی تهیه شود.
آقا بیگی تصریح کرد: اصلاح گلوگاههای آبگذری از بندهای مهم اقداماتی شرکتها خواهد بود که باید دستگاههای متولی هرچه سریعتر نسبت به رفع این نقاط حادثه خیز اقدام نمایند. مدیر کل مدیریت بحران و پدافند غیرعامل شرکت مدیریت منابع آب افزود: ۸۱۹۲ نقطه سازه های تقاطعی فاقد آبگذری داریم که ۴۸۲ مورد از آنها رفع انسداد شده است.
وی در ادامه خاطرنشان کرد: اجرای طرح پهنه بندی خطر سیلاب برای کشور انجام شده است که هماکنون رودخانه کشکان استان لرستان به عنوان پایلوت در حوضه آبریز کشکان در حال اجرا است.