جمعه, 28 آذر 1404
مشروح خبر :: رشد شاخص‌های اجرایی آب منطقه‌ای مازندران در دولت سیزدهم

رشد شاخص‌های اجرایی آب منطقه‌ای مازندران در دولت سیزدهم

سرعت اجرای پروژه‌های مختلف شرکت آب منطقه‌ای مازندران در دو سال اخیر و پس از روی کار آمدن دولت سیزدهم به شکل قابل توجهی افزایش یافته و با رشد اعتبارات تحول چشمگیری در اجرای طرح‌های بخش آب استان رقم خورده است.

به گزارش شبکه خبری آب ایران و به نقل از روابط عمومی شرکت آب منطقه‌ای مازندران، افزایش 4 برابری تخصیص اعتبارات تملک دارایی‌‌های سرمایه‌ای شرکت آب منطقه‌ای مازندران طی دو سال اخیر و تخصیص 2 هزار و 672 میلیارد تومان اعتبار برای اجرای پروژه‌های این شرکت منجر به تحولی چشمگیر در روند اجرایی طرح‌های حوزه آب استان شد.

مجموع اعتبارات شرکت آب ‌منطقه‌ای در ابتدای روی کار آمدن دولت سیزدهم 430 میلیارد تومان بود که این رقم در سال نخست فعالیت این دولت به حدود یک‌هزار و 100 میلیارد تومان و در سال دوم، به یک‌هزار و 500 میلیارد تومان افزایش یافت.

در این ویدئوموشن به تعدادی از دستاوردهای شرکت آب منطقه‌ای مازندران در دو سال فعالیت دولت سیزدهم اشاره شده است.

برای تماشای ویدئوموشن روی تصویر زیر کلیک کنید:

کد خبر: 68336
  تاریخ خبر : 1402/06/12
  آخرین به‌روزرسانی : 1402/06/12
 مدیر روابط عمومی
 187