شنبه, 10 آبان 1404
مشروح خبر :: برگزاری جلسه بررسی مشکل تامین آب کشاورزی اصفهک و شرب شهر طبس

به همت شرکت آب منطقه ای استان خراسان جنوبی انجام شد

برگزاری جلسه بررسی مشکل تامین آب کشاورزی اصفهک و شرب شهر طبس

جلسه بررسی مشکل تامین آب بخش کشاورزی اصفهک و آب شرب شهر طبس با حضور مدیرعامل شرکت آب منطقه ای، معاون فرماندار ویژه طبس و تعدادی از نمایندگان کشاورزان منطقه برگزار شد.

به گزارش شبکه خبری آب ایران به نقل از روابط عمومی شرکت آب منطقه‌ای خراسان جنوبی، در این جلسه در خصوص چگونگی تأمین آب مورد نیاز بخش کشاورزی اصفهک و آب شرب شهر طبس بحث و تبادل نظر شد.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای خراسان جنوبی با اشاره به نگرانی برخی کشاورزان در خصوص کمبود آب در بخش کشاورزی، گفت: با توجه به وضعیت منابع آب موجود و تنش آبی، کشاورزان و مردم باید مصرف خود را با استفاده از شیوه های نوین آبیاری و اصلاح الگوی کشت مدیریت کنند.

"عباس سارانی" افزود: بدون شک عمده‌ترین راهکارهای تأمین آب کشاورزی می‌ تواند استفاده بهینه از آب موجود باشد.

وی اظهار داشت: در خصوص آب‌های سطحی در دشت اصفهک کارشناسی و بررسی دقیق تر در دستور کار قرار بگیرد.

شایان ذکر است، در این نشست که معاون حفاظت و بهره برداری شرکت آب منطقه ای استان، اعضای شورا و دهیار اصفهک و مدیران امور منابع آب و آب و فاضلاب طبس نیز حضور داشتند، نمایندگان کشاورزان به بیان نکته نظرات، انتقادات و پیشنهادات خود پرداختند.

کد خبر: 68042
  تاریخ خبر : 1402/05/27
  آخرین به‌روزرسانی : 1402/05/29
 مدیر روابط عمومی سایت
 138