به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقهای سمنان، محسن عسکری اظهار داشت: اجرای طرحهای سواد آبی با هدف فرهنگسازی در زمینه مصرف آب در استان سمنان اجرا شد.
وی با بیان اینکه اجرای این طرحها با هدف فرهنگسازی در زمینه حفظ منابع آبی و مدیریت مصرف امری بسیار مهم و حائز اهمیت است خاطرنشان کرد: اجرای طرحهایی که در راستای گسترش دانایی آب میتواند گامی مهم برای تربیت نسلی آگاه، مسئولیتپذیر و مطالبهگر برای آب و محیط زیست باشد.
رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل شرکت آب منطقهای سمنان استان سمنان با بیان اینکه استان سمنان تا کنون از استانهای پیشرو و موفق در زمینه اجرای طرحهای سواد آبی بوده است تصریح کرد: امسال آموزشهای سواد آبی در قالب طرح ملی دانشآموزی نجات آب(داناب) و طرح سواد آبی با محوریت کتاب « انسان و محیط زیست» اجرا شد و خوشبختانه موفق بود و نتایج مطلوبی نیز داشت.
عسکری خاطرنشان کرد: در مجموع در سامانه داناب و سواد آبی بالغ بر 700 اثر و در قالبهای مختلف مانند ویدئو، نقاشی، کاردستی دریافت شد وی از ارزیابی و بررسی آثار دریافتی خبر داد و گفت: 15 اثر دانشآموزی و همچنین 7 رابط فعال طرح نیز از میان دبیران توانمند استان انتخاب شدند.
رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل شرکت آب منطقهای سمنان استان سمنان افزود: آموزشهای سواد آبی همه ساله با انعقاد انجام شده با آموزش و پرورش استان اجرایی می شود و امسال نیز قریب ۳۰ هزار دانشآموز متوسطه اول در قالب طرح داناب و پنج هزار دانشآموز در پایه یازدهم با محوریت «کتاب انسان و محیط زیست» تحت آموزشهای سواد آبی قرار گرفتند.
عسکری با بیان اینکه حفظ منابع آب زیرزمینی برای آیندگان بسیار مهم و ضروری است و این مهم باید به عنوان یک مسئولیت برای دانشآموزان تبیین شود خاطرنشان کرد: دانشآموزان در این طرحها با مسائل آب به ویژه مباحث مرتبط با آبهای زیرزمینی بیشتر آشنا شدند.
وی تأکید کرد: طرح داناب در راستای یکی از مأموریتهای اصلی آموزش و پرورش و براساس سند تحول بنیادین بوده و بر اساس این سند دانشآموزان برای زندگی پاک آماده میشوند.
رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل شرکت آب منطقهای سمنان با بیان اینکه آب مایع حیات بوده و زندگی همه موجودات به آب وابسته است بر ضرورت استفاده از تمامی ظرفیتها برای استفاده بهینه از منابع آبی تأکید کرد.