جلسه بازتخصیص پساب به صنایع و معادن در شرکت آب منطقه ای استان البرز برگزار شد
جلسه بازتخصیص پساب به صنایع و معادن با حضور آبفا، سازمان صنعت و معدن و تجارت و شهرک های صنعتی برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقهای استان البرز، در این نشست شهرکها و نواحی صنعتی و صنایع و معادن در اولویت دریافت تسهیلات استفاده از پساب قرار گرفتند تا میزان برداشت صنایع از آبهای متعارف کاهش یابد.
در این نشست در خصوص عملیاتی سازی بند «ع» تبصره ۸ قانون بودجه سال ۱۴۰۲ موضوع بازتخصیص پساب به صنایع و معادن بحث و گفتگو شد.
هفتمین کارگروه استانی بازتخصیص پساب به دبیری شرکت آب منطقهای البرز برگزار و فرایند اجرایی بازتخصیصی پساب به عنوان جایگزین چاههای بهرهبرداری هفت شهرک صنعتی استان تهیه شد.
گفتنی است، شرکت آب منطقهای البرز، شرکت آب و فاضلاب، سازمان صنعت، معدن و تجارت و شرکت شهرک های صنعتی اعضا اصلی کار گروه بازتخصیص پساب میباشند.
کد خبر: 67569
تاریخ خبر : 1402/05/01
آخرین بهروزرسانی : 1402/05/02
عباس کیخایی
223