به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقهای سمنان، عباسعلی محمدی اظهار داشت: استان سمنان تا کنون در پیشبرد آموزشهای سواد آبی در قالب طرح داناب جزو استانهای برتر و پیشگام در کل کشور بوده است.
وی خاطرنشان کرد: در سال تحصیلی اخیر۱۴۰۲_۱۴۰۱ هم بر اساس تفاهمنامه منعقد شده با آموزش و پرورش این طرح اجرایی شد و نزدیک به ۳۰ هزار دانشآموز متوسطه اول و پنج هزار دانشآموز در پایه یازدهم تحت آموزشهای سواد آبی قرار گرفتند.
رئیس گروه احیا و تعادل بخشی منابع آب زیرزمینی شرکت آب منطقهای سمنان با بیان اینکه این دانشآموزان با مسائل آب به ویژه مباحث مرتبط با آبهای زیرزمینی بیشتر آشنا شدند؛ گفت: طرحهای سواد آبی در 2 مقطع متوسطه اول پایه هفتم هشتم و نهم در قالب طرح داناب (طرح ملی دانشآموزی نجات آب) برگزار شد.
محمدی با اشاره به اینکه آموزشهای سواد آبی برای پایه یازدهم به روش دیگری ارائه شد تصریح کرد: در این راستا با بهره گیری از ظرفیت کتاب «انسان و محیط زیست» آموزشهای سواد آبی برای پایه یازدهم پیاده سازی شد.
وی با تأکید بر اینکه باید از طریق آموزش، فرهنگ استفاده بهینه از منابع آبی نهادینه شود گفت: وضعیت منابع آبی به ویژه آبهای زیرزمینی به خاطر خشکسالیهای متعدد مناسب نیست و از این رو ارائه آموزشها در حوزه آب امری بسیار حائز اهیمت است.
رئیس گروه احیا و تعادل بخشی منابع آب زیرزمینی شرکت آب منطقهای سمنان با تأکید بر اینکه باید مدیریت مصرف را سرلوحه خود قرار دهیم افزود: باید فرزندانمان را به گونهای تربیت کنیم که مدیریت مصرف را در زندگی رعایت کنند.